stranica: [1] 2 3 ... 7
|
 |
|
Autor
|
Tema: Noèni ®ivot (Pročitano 7329 puta)
|
markooo
Novi èlan

|
 |
Noèni ®ivot
« - objavljeno: 27 Decembar, 2007, 13:07:51 » |
|
Bok svima
Spremam se na Jahoinu odmah poslje nove pa me zanima kakav je noèni ¾ivot, lokali, klubovi, komadi, cuga itd.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
imas sta hoces od discoteke do cluba...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
malo prosurfaj forumom sve pi¹e
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
imas sta hoces od discoteke do cluba...
Onill gde se nalizi ta discoteka na Jahorini? Hvala
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ima diskoteka Nebojsa u istoimenom hotelu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Na putu izmedju Bistrice i Kosute se nalazi.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
i deskoteka u Rajskoj dolinu pored istoimenog hotela.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uèi slomi¹ nogu i sjedi¹ kuæi !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
sasav
|
mislim da je provod u Lavini neprikosnoven  Samo stvar individualnog ukusa.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uèi slomi¹ nogu i sjedi¹ kuæi !!!!!!!!!
|
|
|
direktorica
Full Member

House addict
|
Bok svima
Spremam se na Jahoinu odmah poslje nove pa me zanima kakav je noèni ¾ivot, lokali, klubovi, komadi, cuga itd.
pa ja ne znam.... ja sam nakon 7h skijanja samo za horizontalni polozaj u toplome, kako vam se da posli izlazit vani... ufff 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
auuhh, sve se moze, ali ako se malo forum zapostavi: preko dana skijanje, kafice, dogovori, sastanci, naravno na stazi ili uz stazu, onda vikendica, odmor, voda... nocni zivot do nekih 4 ujutro pa onda opet skijanje, tu i tamo neka obaveza u Sarajevu i Palama
znaci moze se, evo ja to radim vec 15-tak dana.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

House addict
|
auuhh, sve se moze, ali ako se malo forum zapostavi: preko dana skijanje, kafice, dogovori, sastanci, naravno na stazi ili uz stazu, onda vikendica, odmor, voda... nocni zivot do nekih 4 ujutro pa onda opet skijanje, tu i tamo neka obaveza u Sarajevu i Palama
svaka cast...ja ne bi mogla. kad odem gore, nema mi interneta 7 dana, jedva cekam da se odmorim 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
svaka cast...ja ne bi mogla. kad odem gore, nema mi interneta 7 dana, jedva cekam da se odmorim  Blago tebi kad ti je internet umor 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

House addict
|
Blago tebi kad ti je internet umor  puno vremena provodim za compom, i to me umora... zato se jedva cekam odvojit opcenito od ekrana, a u to se ubraja i internet 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
dadot
|
kolike su cijene piva u lokalima na Jahorini, recimo Studio di sole, Lavina, nebojsa, i kakvo je stanje u Pegiju nesto mi je tanko bilo prosle godine.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1] 2 3 ... 7