stranica: [1] 2 3 ... 7
|
 |
|
Autor
|
Tema: Nočni Život (Pročitano 4935 puta)
|
markooo
Novi član

|
 |
Nočni Život
« - objavljeno: 27 Decembar, 2007, 13:07:51 » |
|
Bok svima
Spremam se na Jahoinu odmah poslje nove pa me zanima kakav je nočni život, lokali, klubovi, komadi, cuga itd.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
imas sta hoces od discoteke do cluba...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
malo prosurfaj forumom sve piše
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
imas sta hoces od discoteke do cluba...
Onill gde se nalizi ta discoteka na Jahorini? Hvala
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ima diskoteka Nebojsa u istoimenom hotelu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Na putu izmedju Bistrice i Kosute se nalazi.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
i deskoteka u Rajskoj dolinu pored istoimenog hotela.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
sasav
|
mislim da je provod u Lavini neprikosnoven  Samo stvar individualnog ukusa.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

ni vlastita me sjena ne moze sustic
|
Bok svima
Spremam se na Jahoinu odmah poslje nove pa me zanima kakav je nočni život, lokali, klubovi, komadi, cuga itd.
pa ja ne znam.... ja sam nakon 7h skijanja samo za horizontalni polozaj u toplome, kako vam se da posli izlazit vani... ufff 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
auuhh, sve se moze, ali ako se malo forum zapostavi: preko dana skijanje, kafice, dogovori, sastanci, naravno na stazi ili uz stazu, onda vikendica, odmor, voda... nocni zivot do nekih 4 ujutro pa onda opet skijanje, tu i tamo neka obaveza u Sarajevu i Palama
znaci moze se, evo ja to radim vec 15-tak dana.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

|
auuhh, sve se moze, ali ako se malo forum zapostavi: preko dana skijanje, kafice, dogovori, sastanci, naravno na stazi ili uz stazu, onda vikendica, odmor, voda... nocni zivot do nekih 4 ujutro pa onda opet skijanje, tu i tamo neka obaveza u Sarajevu i Palama
svaka cast...ja ne bi mogla. kad odem gore, nema mi interneta 7 dana, jedva cekam da se odmorim 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
svaka cast...ja ne bi mogla. kad odem gore, nema mi interneta 7 dana, jedva cekam da se odmorim  Blago tebi kad ti je internet umor 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

|
Blago tebi kad ti je internet umor  puno vremena provodim za compom, i to me umora... zato se jedva cekam odvojit opcenito od ekrana, a u to se ubraja i internet 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
dadot
|
kolike su cijene piva u lokalima na Jahorini, recimo Studio di sole, Lavina, nebojsa, i kakvo je stanje u Pegiju nesto mi je tanko bilo prosle godine.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1] 2 3 ... 7