stranica: 1 [2] 3 4 ... 7
|
 |
|
Autor
|
Tema: Nočni Život (Pročitano 4921 puta)
|
|
supra
|
kolike su cijene piva u lokalima na Jahorini, recimo Studio di sole, Lavina, nebojsa, i kakvo je stanje u Pegiju nesto mi je tanko bilo prosle godine.
dadot sta hoces da kažeš sa "tanko stanje"? Ne pitaš cijenu skipassa, parkinga, klope.... nego PIVA, dodar si 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
dadot
|
ma znam te ostale cijene a klopu nosimo sa sobom, socijala jebiga,  pa me piva nijvise zanima. A na pegi sam mislio tanko, nekako mi je slabo bilo zabave gore prosle godine, posto je predhodnih godina bila ludnica dok se nisu otvorile ove nove diskoteke-klubovi. i ima li kakvih najava za neke dobre provode tipa party's
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
gdje ce ti ljepsi provod nego nacugati se na stazi ko covjek...onda ides malo u djakuzi pa u lavinu na svirkacu....juhuuuu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
@ onill - super, samo ti idi pijan na stazu, pa kad nekog pokupiš u takvom stanju i budeš puhao alko test, pa kazne i tako to - pravo ti i budi!
samo se nadam da neće netko nedužan nastradati zbog tvoje neodgovornosti.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
|
alfa
|
Kakvo je vreme i visina snega svi su izgledi da cemo samo i piti pivo.
Onill imas od mene jedno gore ako se sretnemo.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
anapicic
|
Ljudi moji, ja sam svaki dan pokusavala izaci van ali ne ide, cila ekipa se zavali po klupama,mjuza i cuga i nikud iz kuce..divota.. jedva i cuku prosetam.. to me skijanje stvarno izmori i ne da mi se nikud iz toploga..
jedini prigovor koji smo i imali u kuci je drvene klupe a nas trinaest.. bokte,otpale nam kosti jer nemas gdje ispruzit noge..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
@ onill - super, samo ti idi pijan na stazu, pa kad nekog pokupiš u takvom stanju i budeš puhao alko test, pa kazne i tako to - pravo ti i budi!
samo se nadam da neće netko nedužan nastradati zbog tvoje neodgovornosti.
heh...zar neko skija trezan? vozim vec 25 godina nisam sudara napravio ne sekiraj se ja samo strahujem od trijeznih vozaca pardon vozacica sve idu na mene:)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
u italiji su uveli alkotestiranje na skijalištima, imaju pravo zaustavit skijaša i napravit alko test, bez obzira je li prozročio nesreću ili ne, dozvoljeno je 0,5 promila. apsolutno podržavam!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
|
Onill
|
u italiji su uveli alkotestiranje na skijalištima, imaju pravo zaustavit skijaša i napravit alko test, bez obzira je li prozročio nesreću ili ne, dozvoljeno je 0,5 promila. apsolutno podržavam!
ja takodje...jel ih hvataju mrezom ili radarom ili zaustave zicu pa naprave raciju 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
To samo Italiani mogu da izmisle, kao sto su izmislili auto Stilo, ime je garanzija, za kojeg tebaju tri čovjeka i dva sata vremena da mu se zamjeni pregorjela žarulja.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Cekaju te na vrhu i onda pri izlasku sa zice duvas 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
To samo Italiani mogu da izmisle, kao sto su izmislili auto Stilo, ime je garanzija, za kojeg tebaju tri čovjeka i dva sata vremena da mu se zamjeni pregorjela žarulja. E jesam se sad slatko nasmejao 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
možda uvedu i radar na stazi i počnu sa naplatom kazni za prekoračenje brzine i preticanje preko pune linije 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|