stranica: 1 2 [3] 4 5 ... 7
|
 |
|
Autor
|
Tema: Noèni ®ivot (Pročitano 7356 puta)
|
mrme
Gost
|
Veceras su nesto clanovi foruma izuzetno raspolozeni i saljivi,ova kisa utice pozitivno na njih 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
bila je skoro na tv u skrivena kamera na taj fazon dva drota izasla na po staze sa radarom , a na bor zakucali 20 na sat maximalno...vristo sam odsmjeha...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
mo¾da uvedu i radar na stazi i poènu sa naplatom kazni za prekoraèenje brzine i preticanje preko pune linije  Evo ba¹ sad gledam neki Italianski kanal... Kazu da traze naèin da umanje brzine skijasa na stazama... Ne mogu da vjerujem, mi se zezamo a oni stvarno misle da uvedu neke radare, NEVJEROVATNO!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
jo¹ æemo ispasti kao Nadrealisti iz 90-tih...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Stvarno zanimljivo.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uèi, ko je blesav da sjedi kuæi
|
a ¹ta je toliko èudno? ni auto ne smije¹ vozit ni pijan ni brzo, za¹to bi skijanje bilo izuzetak?
jo¹ u autu ima¹ sto èudesa da te za¹tite i karoseriju, na skijanju ni¹ta, direkt ti je tijelo na udaru.
pa jel vidite da ana pi¹e da su roditelji mislili da im je border ubio dijete? frenda su mi prije dva tjedna u austriji pokupili i tip mu je polomio vilicu na dva mjesta, sad "jede" na cjevèicu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
|
gagi
|
znaèi ni¹ta od jagnjetine...samo pivo..!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
al bezalkoholno pivo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
a ¹ta je toliko èudno? ni auto ne smije¹ vozit ni pijan ni brzo, za¹to bi skijanje bilo izuzetak?
jo¹ u autu ima¹ sto èudesa da te za¹tite i karoseriju, na skijanju ni¹ta, direkt ti je tijelo na udaru.
pa jel vidite da ana pi¹e da su roditelji mislili da im je border ubio dijete? frenda su mi prije dva tjedna u austriji pokupili i tip mu je polomio vilicu na dva mjesta, sad "jede" na cjevèicu.
Za to su krivi ovi ski-foruma¹i ¹to se stalno ¾ale na boardere kako gule stazu kao bananu jer stalno koèe, e pa na¹o se jedan ¹to ne koèi i ne guli stazu, ali zato gazi malu djecu. Ma koga briga za djeèicu vazno je da je staza dobra,aaaaa skija¹iiii?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Jebi ga jazz,po tvom na stazu mogu bolesnici,retardirani,ubice,silovatelji,starci,deca,indijanci,gluvi,politicari,zivotinje,amebe a samo mi koji volimo da popijemo ne smemo.E pa nece tako moci druze jazz...
Zao mi je ovog tvog sto jede na cevcicu ali otkud znas da ga pokupio neko ko je bio pijan a osim toga da je sedio u kafani,pio pivo i jeo prasice to mu se ne bi desilo,
ziveli
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Pa pokusao da vozi board onako kako treba i zamalo da ubije dete,naucite prvo da vozite,pa onda ga malo otpustite nizibrdo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
mislim da bi celi Svet postao mnogo lep¹e mesto za ¾ivot kada bi se nekako re¹ili tih mrskih bordera.. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uèi, ko je blesav da sjedi kuæi
|
ma krivi su pacijenti, i na skijama i na dasci koji voze brzinom koju ne mogu kontrolirati.
daj si zamisli kako je bilo roditeljima tog djeteta i samom djetetu, kako je mom frendu sada - i to je èovjek za kojeg ne zna¹ jel bolje skija na vodi il na snijegu, ba¹ je sporta¹ pravi, i opet ga mamlaz pokupio!
btw, èak i na sljemenu postoji policija, skijaju okolo u uniformama!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
|
alfa
|
ma krivi su pacijenti, i na skijama i na dasci koji voze brzinom koju ne mogu kontrolirati.
daj si zamisli kako je bilo roditeljima tog djeteta i samom djetetu, kako je mom frendu sada - i to je èovjek za kojeg ne zna¹ jel bolje skija na vodi il na snijegu, ba¹ je sporta¹ pravi, i opet ga mamlaz pokupio!
btw, èak i na sljemenu postoji policija, skijaju okolo u uniformama!
Tamo skijaju a na Jahorini piju u kafanama
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|