Autor
|
Tema: Noèni ®ivot (Pročitano 7314 puta)
|
|
gagi
|
zato ja svaki put pred polazak na stazu proverim ruènu na bordu,dotegnem sajlu i nema problema...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uèi, ko je blesav da sjedi kuæi
|
Jebi ga jazz,po tvom na stazu mogu bolesnici,retardirani,ubice,silovatelji,starci,deca,indijanci,gluvi,politicari,zivotinje,amebe a samo mi koji volimo da popijemo ne smemo.E pa nece tako moci druze jazz...
Zao mi je ovog tvog sto jede na cevcicu ali otkud znas da ga pokupio neko ko je bio pijan a osim toga da je sedio u kafani,pio pivo i jeo prasice to mu se ne bi desilo,
ziveli
ide¹. a da nije izlazio iz kuæe, a? mo¹ ti bit i silovatelj i politièar i retardiran - ali po¹tuj fis pravila i ako misli¹ da si faca, voli¹ da se folira¹, pa ajde brate na takmièenje, ¹ta se uopæe gomba¹ s nama rekreativnim sporta¹ima - to ¹to se tièe brzine. nitko nije rekao da ne smije¹ popit jedno kuhano vino i sl. ali ne pijan ko majka glumit kamikazu na stazi. i ajde ¹to æe on sebe da ubije (samo naprijed), ali ¹to i druge ugro¾ava - neæe moæi, dru¾e alfa...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
|
alfa
|
moce moce druze jazz 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
pa dobro, ako si tako hrabar&odva¾an, ¹to se ne takmièi¹, pa ajde 150 km/h, jo¹ æe i televizija da te snima 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
moce moce druze jazz  Drugarica? mislim...  EDIT: Charlotte ?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Jazz......tema je zakljucana 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Ja se izvinjavam drugarice jazz...... evo svecano se zaklinjem da cu biti fin i postovati pravila kako na stazi tako i u kafani
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
yup, drugarica  pa alfa, bio bi red, fer i po¹teno 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
sve zarad mira u kuci 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
¹toooo, crni supra? da rada¹ djecu da ti ih drugi gaze po stazi?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
cudesno vece 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
ako drugarica kaze samo jedno kuhano vino onda samo jedno  molim drzimo se fis pravila.  i nema folirat se ono skijat u rikverc i oslanjat se samo na retrovizore (po clanku 237fis)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
anapicic
|
ova ekipa je toalno puknuta..  sorry ljudi ali lud je ko se ne slaze s Jazz.. mislim stvarno.. ako pijes,ostani di jesi i pij..i uzivaj.. a na stazu mozete samo golih guza.. istrcat malo da se oladite... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
hvala ti draga, na podr¹ci i zdravom razumu  mislim da mnogi ovdje trebaju poraditi na svojoj skija¹koj kulturi. skijat pijan i ful gas, to je ok.  katastrofa!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
dadot
|
a jebote ja samo pitao koliko je pivo Naravno da je dozvoljeno popiti jedno dva piva za vrijeme voznje, ali alkoholisan totalno nikako. I zna li ko cijene piva 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |