stranica: 1 ... 3 4 [5] 6 7
|
 |
|
Autor
|
Tema: Noèni ®ivot (Pročitano 7343 puta)
|
|
neca
|
a jebote ja samo pitao koliko je pivo Naravno da je dozvoljeno popiti jedno dva piva za vrijeme voznje, ali alkoholisan totalno nikako. I zna li ko cijene piva  zavisno gdje i koje pivo pijes prosjecna je oko 3 KM?!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
dadot
|
pa zar je moguce da je umro nocni zivot na jahorini, i niko ne pise nista 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
gdje umro, ljudi sebi ne dolaze. Klub Kristal (nasa najnovija preporuka) Klub Lavina Klub Peggy Poljice Klub di Sole
treba li jos?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stara
|
gdje umro, ljudi sebi ne dolaze. Klub Kristal (nasa najnovija preporuka) Klub Lavina Klub Peggy Poljice Klub di Sole
treba li jos?
u kojem dijelu je di Sole?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Club di Sole ti se nalazi na Poljicama,na samom dnu,objekat izmedju tanjirica i dvoseda.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Odlican ti je provod tamo,neces pogresiti ako tamo odes.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
di sole plasacice i noc teskog bluda....uvjek sam tamo kupio ribe i onda na vrh jahorine gore je najhladnije da se masina ne pregrijava 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
stara
|
Odlican ti je provod tamo,neces pogresiti ako tamo odes.
ok hvala na odgovoru!! ovo æe nam bit træi put na jahorini, bili smo stalno u lavini, a deèki su vidjeli na you tubeu ne¹to zanimljivo u di soleu pa æe sigurno ugnjavit di je to.. jo¹ jednom hvala
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mendo
Novi èlan

|
da li je na jahorini dobar provod samo preko vikenda ili i radnim danom? Kako je u nedelju uveèe? Unaprijed hvala na odgovoru!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Nocni provod ti je dobar svaku noc,samo spremi para a provoda ces imati i previse.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
da li je na jahorini dobar provod samo preko vikenda ili i radnim danom? Kako je u nedelju uveèe? Unaprijed hvala na odgovoru!
haha...ovo je dobro....pa gore je svaki dan vikend nema gore ljudi da sutra idu na posao...samo skijanje i pijanka 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
dadot
|
bio sam od 26.01. - 02.02. Pa i nije neki provod bog zna kakav. u subotu bilo sranje zivo, nigdje nikoga. U di solu sam bio kada je bio organizovan RNB party, katastrofa 45 muskaraca i dvije promoterke koje ne znaju sta promovisu. U pegiju su bile dve veceri do jaja pravi provod, kada je pjevala Ruzica Cavic. Opustajuce je u Dva Javora gdje je od 19-21. starogradska i zabavna muzika, treba ima glas boli glava, a tu sam zalutao slucajno sa rajom i jos nekim strancima jer smo posli u Lavinu i kazu nema muzike veceras neka bomba na palama eksplodirala. i to je prica za sebe, ipak je ovo turisticki centar i ne moze se tek tako ophoditi prema gostima, koji su dosli radi provoda i koje ne interesuju lokalne stvari. Inace je muzike bilo u svim ostalim lokalima. jedva smo strancima objasnili razlog zasto nema muzike. A i ostalih dana je u Lavini bio cisti fenseraj. Naravno ovo poredjenje je sa predhodnim godinama i povod u ovoj ocjenjujem kao najlosiji. Pravdaju ga sa losom grupom turista i manjim brojem ljudi.  Ipak bi se trebalo malo vise paznje posvetiti organizaciji raznoraznih zabava na otvorenom i partija, te dovodjenju estradnih zvijezda. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
bio sam od 26.01. - 02.02. Pa i nije neki provod bog zna kakav. u subotu bilo sranje zivo, nigdje nikoga. U di solu sam bio kada je bio organizovan RNB party, katastrofa 45 muskaraca i dvije promoterke koje ne znaju sta promovisu. U pegiju su bile dve veceri do jaja pravi provod, kada je pjevala Ruzica Cavic. Opustajuce je u Dva Javora gdje je od 19-21. starogradska i zabavna muzika, treba ima glas boli glava, a tu sam zalutao slucajno sa rajom i jos nekim strancima jer smo posli u Lavinu i kazu nema muzike veceras neka bomba na palama eksplodirala. i to je prica za sebe, ipak je ovo turisticki centar i ne moze se tek tako ophoditi prema gostima, koji su dosli radi provoda i koje ne interesuju lokalne stvari. Inace je muzike bilo u svim ostalim lokalima. jedva smo strancima objasnili razlog zasto nema muzike. A i ostalih dana je u Lavini bio cisti fenseraj. Naravno ovo poredjenje je sa predhodnim godinama i povod u ovoj ocjenjujem kao najlosiji. Pravdaju ga sa losom grupom turista i manjim brojem ljudi.  Ipak bi se trebalo malo vise paznje posvetiti organizaciji raznoraznih zabava na otvorenom i partija, te dovodjenju estradnih zvijezda.  Tako ti je to dadot kad nema¹ ovakvog drugara http://www.jahorina.org/forum/index.php/topic,443.msg7313.html#msg7313da si se "malo" dru¾io sa Alfom, pozitivnoj prièi sada ne bi bilo kraja 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 ... 3 4 [5] 6 7