Jahorina - ski zajednica - Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijski e-mail?
04 Decembar, 2008, 22:22:33

Prijavi se korisničkim imenom, tajnom riječi i dužinom sesije
Traži:     Napredna pretraga
Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Machen Sie ein exklusives Urlaub Ferienhaus in Kroatien, direkt am Meer.
12670 poruka u 425 tema od 1423 člana
Najnoviji član: Mak
* Početna Pomoć Traži Kalendar Prijava Registriraj
+  Jahorina - ski zajednica - Forum
|-+  O Jahorini
| |-+  Pitanja i odgovori
| | |-+  Noèni ®ivot
0 člana i 1 gost gleda ovu temu. « prethodna slijedeća »
stranica: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Idi dolje Otisni
Autor Tema: Noèni ®ivot  (Pročitano 7313 puta)
neca
Full Member

Pogledajte profil
Odg: Noèni ®ivot
« Odgovori #60 - objavljeno: 06 Januar, 2008, 14:59:47 »

a jebote ja samo pitao koliko je pivo

Naravno da je dozvoljeno popiti jedno dva piva za vrijeme voznje, ali alkoholisan totalno nikako.

I zna li ko cijene piva Cry Smiley Smiley
zavisno gdje i koje pivo pijes prosjecna je oko 3 KM?!
Prijavljeno
dadot
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #61 - objavljeno: 06 Januar, 2008, 21:07:15 »

ha sjajno ako je prosjek 3 znaci ima ga i za manje od 2,5 KM Grin Grin
Prijavljeno
dadot
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #62 - objavljeno: 15 Januar, 2008, 18:58:58 »

pa zar je moguce da je umro nocni zivot na jahorini, i niko ne pise nista Lips Sealed
Prijavljeno
vip-jahorina
Administrator

Pogledajte profil WWW
« Odgovori #63 - objavljeno: 15 Januar, 2008, 19:14:44 »

gdje umro, ljudi sebi ne dolaze.
Klub Kristal (nasa najnovija preporuka)
Klub Lavina
Klub Peggy Poljice
Klub di Sole

treba li jos?
Prijavljeno

VIP Jahorina Team
stara
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #64 - objavljeno: 15 Januar, 2008, 20:42:56 »

gdje umro, ljudi sebi ne dolaze.
Klub Kristal (nasa najnovija preporuka)
Klub Lavina
Klub Peggy Poljice
Klub di Sole

treba li jos?

u kojem dijelu je di Sole?
Prijavljeno
mrme
Gost

« Odgovori #65 - objavljeno: 15 Januar, 2008, 22:20:28 »

Club di Sole ti se nalazi na Poljicama,na samom dnu,objekat izmedju tanjirica i dvoseda.
Prijavljeno
mrme
Gost

« Odgovori #66 - objavljeno: 15 Januar, 2008, 22:21:04 »

Odlican ti je provod tamo,neces pogresiti ako tamo odes.
Prijavljeno
Onill
Sr. Member

Pogledajte profil
« Odgovori #67 - objavljeno: 15 Januar, 2008, 22:24:52 »

di sole plasacice i noc teskog bluda....uvjek sam tamo kupio ribe i onda na vrh jahorine gore je najhladnije da se masina ne pregrijava Grin
Prijavljeno
dadot
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #68 - objavljeno: 16 Januar, 2008, 02:15:28 »

e ako je u di solu zuraja kao i predhodnih godina, uz klub pegi i taj novi u kristalu mislim da ce mi biti dovoljno, posto cu biti smjesten malo gore iznad kristala. Ostale necu ni posjetiti ovo je sasvim dovoljno, mislim zbog blizine mog smjestaja Cheesy Grin
Prijavljeno
stara
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #69 - objavljeno: 17 Januar, 2008, 08:38:19 »

Odlican ti je provod tamo,neces pogresiti ako tamo odes.

ok hvala na odgovoru!! ovo æe nam bit træi put na jahorini, bili smo stalno u lavini, a deèki su vidjeli na you tubeu ne¹to zanimljivo u di soleu pa æe sigurno ugnjavit di je to..

jo¹ jednom hvala
Prijavljeno
mendo
Novi èlan
*

Pogledajte profil
« Odgovori #70 - objavljeno: 19 Januar, 2008, 22:21:27 »

da li je na jahorini dobar provod samo preko vikenda ili i radnim danom? Kako je u nedelju uveèe? Unaprijed hvala na odgovoru!
Prijavljeno
mrme
Gost

« Odgovori #71 - objavljeno: 20 Januar, 2008, 09:55:13 »

Nocni provod ti je dobar svaku noc,samo spremi para a provoda ces imati i previse.
Prijavljeno
Onill
Sr. Member

Pogledajte profil
« Odgovori #72 - objavljeno: 20 Januar, 2008, 10:03:55 »

da li je na jahorini dobar provod samo preko vikenda ili i radnim danom? Kako je u nedelju uveèe? Unaprijed hvala na odgovoru!

haha...ovo je dobro....pa gore je svaki dan vikend nema gore ljudi da sutra idu na posao...samo skijanje i pijanka Grin
Prijavljeno
dadot
Jr. Member
**

Pogledajte profil
« Odgovori #73 - objavljeno: 04 Februar, 2008, 17:14:45 »

bio sam od 26.01.  -  02.02.  Pa i nije neki provod bog zna kakav. u subotu bilo sranje zivo, nigdje nikoga. U di solu sam bio kada je bio organizovan RNB party, katastrofa 45 muskaraca i dvije promoterke koje ne znaju sta promovisu. U pegiju su bile dve veceri do jaja pravi provod, kada je pjevala Ruzica Cavic. Opustajuce je u Dva Javora gdje je od 19-21. starogradska i zabavna muzika, treba ima glas boli glava, a tu sam zalutao slucajno sa rajom i jos nekim strancima jer smo posli u Lavinu i kazu nema muzike veceras neka bomba na palama eksplodirala.  i to je prica za sebe, ipak je ovo turisticki centar i ne moze se tek tako ophoditi prema gostima, koji su dosli radi provoda i koje ne interesuju lokalne stvari. Inace je muzike bilo u svim ostalim lokalima. jedva smo strancima objasnili razlog zasto nema muzike. A i ostalih dana je u Lavini bio cisti fenseraj.

Naravno ovo poredjenje je sa predhodnim godinama i povod u ovoj ocjenjujem kao najlosiji. Pravdaju ga sa losom grupom turista i manjim brojem ljudi. Sad

Ipak bi se trebalo malo vise paznje posvetiti organizaciji  raznoraznih zabava na otvorenom i partija, te dovodjenju estradnih zvijezda. Wink
Prijavljeno
supra
Administrator
Moderator

Nije siromah ko malo ima ........veæ ko mnogo ¾eli

Pogledajte profil WWW
« Odgovori #74 - objavljeno: 04 Februar, 2008, 17:21:52 »

bio sam od 26.01.  -  02.02.  Pa i nije neki provod bog zna kakav. u subotu bilo sranje zivo, nigdje nikoga. U di solu sam bio kada je bio organizovan RNB party, katastrofa 45 muskaraca i dvije promoterke koje ne znaju sta promovisu. U pegiju su bile dve veceri do jaja pravi provod, kada je pjevala Ruzica Cavic. Opustajuce je u Dva Javora gdje je od 19-21. starogradska i zabavna muzika, treba ima glas boli glava, a tu sam zalutao slucajno sa rajom i jos nekim strancima jer smo posli u Lavinu i kazu nema muzike veceras neka bomba na palama eksplodirala.  i to je prica za sebe, ipak je ovo turisticki centar i ne moze se tek tako ophoditi prema gostima, koji su dosli radi provoda i koje ne interesuju lokalne stvari. Inace je muzike bilo u svim ostalim lokalima. jedva smo strancima objasnili razlog zasto nema muzike. A i ostalih dana je u Lavini bio cisti fenseraj.

Naravno ovo poredjenje je sa predhodnim godinama i povod u ovoj ocjenjujem kao najlosiji. Pravdaju ga sa losom grupom turista i manjim brojem ljudi. Sad

Ipak bi se trebalo malo vise paznje posvetiti organizaciji  raznoraznih zabava na otvorenom i partija, te dovodjenju estradnih zvijezda. Wink
Tako ti je to dadot kad nema¹ ovakvog drugara http://www.jahorina.org/forum/index.php/topic,443.msg7313.html#msg7313
da si se "malo" dru¾io sa Alfom, pozitivnoj prièi sada ne bi bilo kraja  Grin
Prijavljeno

stranica: 1 ... 3 4 [5] 6 7 Idi gore Otisni 
« prethodna slijedeća »
Skoči na: