stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: smjestaj za 1 osobu (Pročitano 684 puta)
|
hrukac
Novi član

|
Dosao bih sam na skijanje na Jahorinu, ali koliko sam uspio shvatiti nema bas ponude za jednu osobu, tipa soba ili sl. Zna li tko za neki smjestaj od npr. 12.01.-19.01.2008. za jednu osobu. Hvala!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
imaju ti u pansionu pahuljica jednokrevetne sobe, ja sam bila. pahuljica je super pozicionirana, na stazi si i to u dnu, pa ne ovisiš o zadnjoj žici  čisto je i uredno, hrana je dobra, posebno doručak, osoblje ljubazno, a auto parkiraš odmah ispred ulaza na parkingu s kamerom.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
|
marija
|
na dnu koje staze? gdje je to točno?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
e da, mene smotane  u dnu poljica, desno od tanjira kad gledaš na mapi (cca 50 m od hotela kristal). u jutro dok marendaš doslovno sjediš za stolom i vidiš da li je tanjir proradio. ja sam bila jako zadovoljna. prije toga sam zvala i agencije (uklj. i vip jahorinu koji mi nisu rekli za pahuljicu) i sve veće hotele na jahorini, nitko ili ne zna (kakva je to onda agencija) ili su komplicirali oko jednokrevetne sobe (pa dođite osobno, pa vidjet ćemo, pa ovo-ono - kao da im ja to neću platiti na kraju  ) i na kraju došla do pahuljice (slučajno, kako to već biva) preko prijatelja.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
hrukac