stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: VILA NIK (Pročitano 929 puta)
|
kikiri
Novi član

|
 |
VILA NIK
« - objavljeno: 31 Decembar, 2007, 15:42:42 » |
|
Preko Generalturista rezervirala sam smještaj u hotelu Vučko.Prije dva dana dobili smo obavijest da hotel nije završen i ponudili su nam alternativni smještaj u vili Nik.Danas sam dobila nekakve fotografije iz kojih uopće ne mogu vidjeti gdje se opće nalazi ta kuća.Da li itko zna što o toj kući.Navodno je odmah iza ili iznad hotela Kristal.Molim pomoć,na skijanje odlazimo 5.01.08.Hvala
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
 |
Odg: VILA NIK
« Odgovori #1 - objavljeno: 31 Decembar, 2007, 17:48:26 » |
|
ja neznam koja je to vila. Ako imate mozda neke druge podatke vlasnika, tačniju lokaciju ili nešto drugo. Pošaljite te fotgrafije na moj meil pa ću vam tada možda moći reći nešto više
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
|
vip-jahorina
|
 |
« Odgovori #2 - objavljeno: 02 Januar, 2008, 14:03:48 » |
|
Villa Nik: Bio sam unutra, villa ide u nasu ponudu - slike koje ste vidjeli smo vam mi poslali. odmah je iznad Kristala (druga kuca). Moderna, topla, parking, stvarnoi je mogu preporuciti, steta samo sto idete preko generaltursa...
A vucko i vlasnikove smicalice ce valjda doci jednom kraju....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
dadot
|
 |
« Odgovori #3 - objavljeno: 04 Januar, 2008, 01:47:19 » |
|
ja ti mogu reci samo da je lokacija odlicna i ne sumnjam da je i vila OK je sve u tom dijelu imaju visoku ocjenu.sve ti je blizu, bankomat u Kristalu, prodavnica, restorani, kafici, staza.Ja sam svake godine u tom dijelu i odlicno je.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
kikiri
Novi član

|
 |
« Odgovori #4 - objavljeno: 04 Januar, 2008, 18:32:26 » |
|
Tako mi je žao što prave informacije dolaze kasno.Ne znajući baš puno pristali smo preko Generalturista na smještaj u hotelu Bistrica. Odbili smo Austriju i Sloveniju jer samo je jedna Jahorina na ovom svijetu.Pozdrav svima stižemo u subotu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
 |
« Odgovori #5 - objavljeno: 07 Januar, 2008, 09:25:03 » |
|
bistrica je isto OK.
a za informaciju svima BANKOMATA NEMA U KRISTALU VIŠE jer citiram: "NISU VIŠE IMALI MJESTA ZA BANKOMAT!"
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
 |
« Odgovori #6 - objavljeno: 07 Januar, 2008, 12:29:32 » |
|
a da, to sam tek neki dan primijetio da su skinuli bankomat. tamo je sad luxuzni CLUB sa ludo dobrom pjevaljkom - ovaj, mislim ima dobar karakter 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1]