Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio (Pročitano 10855 puta)
|
|
nenobl
|
igraju gvos na travi!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Da im se nedaj boze nije nesto desilo  ,stvarno gde su?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Izgleda da se ova smena nece bas naskijati,ako nesto ne padne u medjuvremenu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
A da otvorimo anketu? Sam si rekao da je juče nova smjena, došle nove cice, a i spremaju se ljudi za Božić...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Jadan Stipe kupio nov bord, kolko je se radovao, paničio... a vidi jada... tuga.... Šta li radi gore sa direktorkom?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Valjda ce se pojaviti danas,makar na kratko,pa da napisu kako li je gore.Ja bih rekao da nije bas sjajno,al voleo bih da se varam.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Jel Stipe gore sad u ovom terminu?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Da, on i direktorka beru šumske jagode i ljubičice 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Moze na miru da voskira bord,ako to nije ucinu kod kuce 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ziponja jesi li bio gore danas,kakvo je stanje ima li nade za skijanje ovih dana?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Faustina
Novi član

|
Dakle, ako se ne varam pokretač ove teme je vip, a on ovih dana samo šuti i šuti. U dobru i zlu, zar ne?  Možemo li mi dobiti kakav izvještaj, prognozu, nadu, istinu..., naravno za skijanje.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
atymen
|
i VIP cuti..a i kamera nesto ne radi..tamo je stanje izgleda zalosno...ja idem za 10 dana,mozda ce nam ostati samo da igramo ping-pong..i opijanje u kaficima...mozda i poneka lepa studentkinja...salu na stranu,ali jedan redovan izvestaj o stanju gore bi na dobro doslo..hvala..pozzz
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
imaju tri kamere i na ovoj sto gleda na zita se sve vidi ...sta ce ti izvjestaj vidis da se zemlja vidi...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Jeste vidjeli ovo, pojavi se VIP (jedan korisnik skriveno) na tri minuta, pročita šta ga zanimalo, i kako bi mrme rekao, ode u vidu magle... Ja mogu da svatim da je zauzat, badnje je veče, ali mogao je bar da kaže kavo je vrijeme gore i šta ima novo?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ziponja
Gost
|
Jucer sam bio, vratio se kasno.Zaglavili u kafani , naravno. Stanje je bilo lose.Mozes mislit kad na 1600 m nadm visine pada kisa u januaru , a temp +2-3
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |