Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio (Pročitano 10885 puta)
|
|
sasav
|
Sta ste se prepali vidis e da ste razmaženu pa imamo i mi svojih pet minuta. Danas je loše stanje mjepala se kiša i snijeg temperatura oko + 2.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
mrme
Gost
|
Sto nisu zice danas radile?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
vjetar južni jak zaboravih reći radili samo liftovi.Jesi Mrme kupio skije
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Šta će Mrmetu skije? Mrme šta će ti skije?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
nakon ove juzine kad zavalja 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Trebaju mi skije,ako ne nadjemo dobar razanj da nataknemo neko janje na nju.Sasa nisam jos uzeo,nisam ni stigao gore da zovem u Sport,al kakvo je stanje ne znam hoce li mi i trebati nove skije.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sb pride
|
nakon ove juzine kad zavalja  i to ce bas da zavalja 12.02 ce ga biti brat bratu 3 m, zapamtite šta sam Vam rekao 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Široki Brijeg free raid T.
|
|
|
|
nenobl
|
ej gledam na web cam-u... izgleda kao da je nesto maaaalo snijega palo.. grijesim?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
jutros sunčano a noćas palo ravno 1 cm snijega skijanje je kao socijala ....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Mogu li ja imati par dana slobodnih? U subutu je bila ogromna smjena, jezivo vrijeme, jucer cijeli dan priprema za Bozic, Badnje vece... Samo kratko da se javim, tu sam.....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
atymen
|
nikako da otvaram cam?! mislim ovaj na pocetnoj strani..kazu da ima 3 camere..moze mi neko reci gde se oni mogu pogledati? hvala
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
atymen
|
hvala zipponji na mailu...pogledao sam cam...pa ne izgleda toliko lose..mada ne bi smetalo jos malo snega:-) ali mozda i padne ovih dana..mozda i meterolozi pogrese..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
irvas
|
Прво, мир божи и христос се роди! А сад да питам какво је станје на јахорини? Исплатили се долазити горе, има ли скијанја и какве су стазе? Данас је у сарајеву толика магла да је видлјивост једва 50ак метара. Ако неко има информације из прве руке нек се не устручава.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
vaistinu se rodi. evo, ja se ne ustručavam, pa ću ti iz prve ruke dati infromaciju da ti je sasav par postova gore napisao baš sve.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
|