stranica: 1 [2] 3 4 ... 20
|
 |
|
Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio (Pročitano 10378 puta)
|
|
supra
|
Ma da?  Pa sto ako je temp priko 0 C? Nemoze biti snig,nikako...  danas -12 bilo.... sta mislis da je moguca tolika promjena temp u kratkom vremenu? osim toga, recimo i da pocne padat poslijepodne, cim zadje sunce temp se spusta ispod nule i eto ti bijelog pokrivaca kako bi nasi knjizevnici rekli...  ne brini se... u kojem periodu ides? O kakvom je pokrivacu rijec i ko su ti knjizevlici 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
AzzazeL
|
Sretna nova godina svim VIP-ovcima! Puno srece, zdravlja i snijega  Bio sam za vikend na Jahorini. Staze su, uzimajuci u obzir 50cm snijega, veoma dobre! Dan je bio kao sa razglednice. Evo i malo slicica 
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Snowboarding rules!!!
|
|
|
|
Stipe16
|
Sve zavisi koliko snijega trenutno ima na Jahorini? Temperature izgleda nece prenaziti preko nule, osim u Subotu max +4, tako da se ni snijeg nece lako otopiti. U Petak vece nagovestavaju snijeg, nadajmo se. Ajde bogati sta si se uspanicio, gore je ti je direktorka, upoznajte se, caskajte, igrajte karte i tako to... p.s. Lako ces je prepoznati!!!  A ja se stvarno uspanicia...  U sub max +4,a ovih dana u Zadru su bile tolike temp... A di je jahorina,veca nv,neznam... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
eniozg
|
Bok ljudi !Nemojte me plašiti ovim porukama o kiši.Prvi put sam uplatio skijanje na nekoj planini pa nebi htio gore ici piti samo kuhano vino, jer snjega NEMA!!!Ma šalim se, kako prognoza stoje uživao budem, samo Vi koji znate skijati(ja sam plato školu 2 vikenda na sljemenu)nemojte me gađati ako bum gulio stazu , znajte sigurno da se budem trudio.pozdrav vidimo se 19.1
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Stipe16
|
Ma da?  Pa sto ako je temp priko 0 C? Nemoze biti snig,nikako...  danas -12 bilo.... sta mislis da je moguca tolika promjena temp u kratkom vremenu? osim toga, recimo i da pocne padat poslijepodne, cim zadje sunce temp se spusta ispod nule i eto ti bijelog pokrivaca kako bi nasi knjizevnici rekli...  ne brini se... u kojem periodu ides? O kakvom je pokrivacu rijec i ko su ti knjizevlici  Sigurno misli na bijeli vuneni pokrivac... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Sve zavisi koliko snijega trenutno ima na Jahorini? Temperature izgleda nece prenaziti preko nule, osim u Subotu max +4, tako da se ni snijeg nece lako otopiti. U Petak vece nagovestavaju snijeg, nadajmo se. Ajde bogati sta si se uspanicio, gore je ti je direktorka, upoznajte se, caskajte, igrajte karte i tako to... p.s. Lako ces je prepoznati!!!  A ja se stvarno uspanicia...  U sub max +4,a ovih dana u Zadru su bile tolike temp... A di je jahorina,veca nv,neznam...  Ali samo u Subotu, ostalih dana nese prelaziti 0. A sta neznas?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Stipe16
|
Mislim,nisam siguran... I sad bi moji odustali... Kaze tata,radje izgubim 100 Eura,nego da odemo i izgubimo 300... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Mislim,nisam siguran... I sad bi moji odustali... Kaze tata,radje izgubim 100 Eura,nego da odemo i izgubimo 300...  Jesi li kad bio na Jahorini? Ako nisi onda nemoj da zalis 300€, Jahorina vrijedi vise od tih 300€ i kad nema snijega! Zamisli kad ja namjeravam na Jahorinu krajom proleca ili na ljeto. E' sad kome je stalo samo do skijanja, neznam sta da vam kazem, svake godine ista prica, ima ga, nema ga, topi se, ne topi se...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
zedhus
|
Ljudi skoncentrišite se na temu...Pogledajte malo čime se neki od vas bave. MIslim...to prekrivač i ostale gluposti...ko je na šta mislio... A, po pitanju stanja na našoj lijepoj Jahorinki svim optimistima i pesimistima mogu samo da poručim: OČEKUJTE NEOČEKIVANO !!! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Zedhus
|
|
|
|
zedhus
|
I NARAVNO, AZZAZELU LEGENDO, THNX ZA SLIKE ! UVIJEK NAS OBRADUJEŠ !
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Zedhus
|
|
|
|
supra
|
Ljudi skoncentrišite se na temu...Pogledajte malo čime se neki od vas bave. MIslim...to prekrivač i ostale gluposti...ko je na šta mislio... A, po pitanju stanja na našoj lijepoj Jahorinki svim optimistima i pesimistima mogu samo da poručim: OČEKUJTE NEOČEKIVANO !!!  Hvala na savjetima, evo od sad ima da pazimo sta pisemo. Zar ti nisi "njuskao" rodnu zimu?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Stipe16
|
Ljudi skoncentrišite se na temu...Pogledajte malo čime se neki od vas bave. MIslim...to prekrivač i ostale gluposti...ko je na šta mislio... A, po pitanju stanja na našoj lijepoj Jahorinki svim optimistima i pesimistima mogu samo da poručim: OČEKUJTE NEOČEKIVANO !!!  Koji zakljucak... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
ziponja
|
Sad sam odozgo. Snijega ima, ali ima i kamenja, ko u prici. Borderi ogulise staze ( izvinjavam se borderima) ko ... bananu. Ne mozes vidit bordera da borda po dubokom snijegu. Svi na stazama i gule li gule. Nemaju pojma sa voznjom pa se klizu. Onih sa kapama ala direktorica kao u prici. Vidio sam ih jedno pet-sest i sve se trznem da viknem "DIREKTORKA" , ali se sjetim da dolazi tek petog .
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
Stipe16
|
Ma hebes ti to... "Ima" 55 cm sniga, a ima kamenja... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 [2] 3 4 ... 20