Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio (Pročitano 10893 puta)
|
mrme
Gost
|
Ma kafana je jedino resenje 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Cokie
|
Ma ljudi to je normalna zime. Nemože uvjek sunce
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Mora ponekad i kisa,to je savim normalna pojava u januaru 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
da, naročito na Maldivima... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Sta je to vazdusne linije,nije to tako daleko 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
hahaha, zaključane teme o "dvovisjelici" prača, hahaha.
joj, kako je ovo prozirno - brzo zaključat temu i kao da se nije ni dogodilo, hahaha šta sad ima da se piše tu o nemilim događajima, pa da! sve pod tepih!
istina, kakva god ona bila je bolja od nagađanja i vaše nabolje oruđe u privlačenju gostiju, dragi vipovci.
ključarima želim puno uspjeha i nepristranosti u daljnjem radu!
srdačan pozdrav,
jazz
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
|
irvas
|
kisa i dalje pada i kako stvari stoje nema snjega na vidiku. tenperatura je iznad nule i danas kad sam bio gore staza vec poprima smedjkastu boju. nakon godinu dana planiranja skijanja kako bas sad da padne majku mu!? ali, postoje neke stvari koje covek ne moze da kontrolise, za razliku od zicara koje jos uvek moze, nadam se. mogu samo da kazem da me uopste ne iznenadjuje sto je tema zakljucana. ovo drustvo je odavno otislo u k...c, tako da je suludo ocekivati bilo kakvu vrstu odgovornosti ili javnog izvinjenja. katastrofa....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
da li je kisa prestala da pada ili se mozda pretvorilo u sneg.ajmo neku lepu vest.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
ja sad dodjo kuci i sa dve osobe nepoznatog indentiteta razgrcem snijeg oko kreveta...nemos vjerovat koliko je napado... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Jel moguce da jos uvek pada kisa?Vidim samo tanjiric na Poljicama radi,kakvo je stanje gore?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
SVOXY
|
Sto se tice stanja ,nocas smo stigli sa Jahorine padala je sitna kisa koja je u medjuvremenu presla u susnezicu i obilan sneg ,staze su fenomenalne za voznju borda i skija i nisu promenile boju kao sto neki govore ,snega ima dovoljno i tek ce ga biti .Nama je sijalo sunce 5-danana fenomenalno vreme ,na vrhu su temperature nocu dostizale do cak -27 u jednom trenutku toliko o vremenskim prilikama.Jos samo da kazem da sam po prvi put doziveo neverovatno iskustvo za ove cetri godine koliko dolazim na JAHORINU DA se nas 15-tak vracalo RATRAKOM sa dna SKOCINA ili ti PRACE do vrha staze . ADRENALIN 100-POSTO LUDILO a u isto vreme i veoma opasno .Nadam se da se ovakvo nesto nece vise nikome ponoviti . Pozdrav svima i lep provod vam zeli vesela ekipa iz N.SADA.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
FLOWBOARD
|
|
|
|
neca
|
ja ovaj vikend nisam gore i ovo sto vidim na kameri tjera me na plac,jel se to topi snijeg?! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
irvas
|
svoxy, je si ti siguran da si bio na jahorini?  kakav termometar koristis? gde su ovi vipovci da potvrde kakvo je stanje gore, jel - ili +.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost