Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio (Pročitano 10886 puta)
|
supra
Gost
|
He he evo i ja nabacio 4
Dzabe ti sve četri kad nemaju nikakvu vrijednost Ja sam mislio da daju neke nagrade, kao, prase na raznju, jedan weekend u Termagu Kristalu ili slični... A sad ozbiljno.. zar nisu mogli da daju neku simboličnu nagradu 1000tom po redu registravano članu, a ja se kladim da nisu? Hm, valjda će 2000tom 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ziponja
Gost
|
He he evo i ja nabacio 4
Dzabe ti sve četri kad nemaju nikakvu vrijednost Ja sam mislio da daju neke nagrade, kao, prase na raznju, jedan weekend u Termagu Kristalu ili slični... A sad ozbiljno.. zar nisu mogli da daju neku simboličnu nagradu 1000tom po redu registravano članu, a ja se kladim da nisu? Hm, valjda će 2000tom  Kako to mislis??? Pa zar Tebi nisu javili pravila 4 zvezdice 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
pa Supra ti si prvi koji je osvojio nagradu........ Pečeno jagnje po tvom dolasku na Jahorinu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
ziponja
Gost
|
Samo da sredi celicu i eto njega. Nemojte se salit. A koliko moze pojest uuuuuuuuuuu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Eto vidis da misle na tebe,jagnjence mlado,sta ces bolje.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
hahahahaaa ovo je dobro.. pazi naslova..."stanje na jahorini" .. a ovde niko ni rijeci o stanju na jahorini... ako je ovakvo stanje kao na forumu onda gore dolazimo da se bijemo i da trazimo jedni druge... a i lik je stvarno "pera lozac"..  )) pa to ti je stanje, ali moraš da čitaš između postova - nema snijega, a besposlen pop i jariće krsti 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
mrme
Gost
|
Sto je najgore ja sam poverovao da je mozda poceo da pada sneg,naravno u 90 cm nikako.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ziponja
Gost
|
Sto je najgore ja sam poverovao da je mozda poceo da pada sneg,naravno u 90 cm nikako.
Daj nemoj zezat 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
pa Supra ti si prvi koji je osvojio nagradu........ Pečeno jagnje po tvom dolasku na Jahorinu
Od srca hvala, nema ljepše nagrade.... ko j... zvijezdice, mada tebi te tvoje nove strava stoje 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Kako sam naivan 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
joj, mrme, baš si srećica slatka  ja nisam  valjda me toliko ovaj život izubijao da znam da neima šanse da pada snijeg. pesimist je malo bolje informirani optimist 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
ziponja
Gost
|
I charlotte ide prema 4 zvezdice !! Jagnjetina mirise dobro !!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member