Jahorina - ski zajednica - Forum
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijski e-mail?
04 Decembar, 2008, 23:42:40

Prijavi se korisničkim imenom, tajnom riječi i dužinom sesije
Traži:     Napredna pretraga
Team VIP Jahorina Vas poziva na diskusije vezane za Jahorinu, skijanje, smjestaj, vrijeme, Vasa iskustva... Dobrodosli na web portal Jahorine!

Machen Sie ein exklusives Urlaub Ferienhaus in Kroatien, direkt am Meer.
12670 poruka u 425 tema od 1423 člana
Najnoviji član: Mak
* Početna Pomoć Traži Kalendar Prijava Registriraj
+  Jahorina - ski zajednica - Forum
|-+  O Jahorini
| |-+  Vrijeme i žičare (ski liftovi)
| | |-+  Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio
0 člana i 1 gost gleda ovu temu. « prethodna slijedeća »
stranica: 1 ... 18 19 [20] Idi dolje Otisni
Autor Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio  (Pročitano 10388 puta)
Faustina
Novi član
*

Pogledajte profil
Odg: Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio
« Odgovori #285 - objavljeno: 08 Januar, 2008, 11:02:22 »

Slažem se, ubijem se da nešto saznam o stanju na Jahorini, a ono samo neka osobna prepucavanja i sve i svašta osim o stanju. Izgubiš volju čitati, pa otvorite neki drugi post za takve stvari tj. opuštene brbljarije.
Prijavljeno
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući

Pogledajte profil
« Odgovori #286 - objavljeno: 08 Januar, 2008, 11:36:59 »

07. - 13.01.2008.

evo za jučer, c/p:

Temperatura
u 09,00 h:   -2 0C             
Brzina vetra:  -             
Oblačnost:  Oblačno             
Visina
snežnog pokrivača:  35 cm             
Žičare:
od 10,00-16,00h
● - rade       
● - ne rade 1,2,3,4,
5,6,7,8             
Prohodni
putevi: Svi putevi
prohodni             
Napomena:   

ali bolje odi na ski info za jahorinu, ovako ne skužiš da radi samo poljice tanjir.
Prijavljeno

zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
Faustina
Novi član
*

Pogledajte profil
« Odgovori #287 - objavljeno: 08 Januar, 2008, 12:36:59 »

Eto, osobno se zahvaljujem, ali te neke šture osobne informacije vidim i sama i znam da nitko nije vrač da predvidi kakvo će biti vrijeme, ali oni koji su na forumu, obično ih zanima sadašnji termin i stanje. Puno mi znači kada vi koji imate iskustva kažete da li je to vrijeme i ta visina snijega dovoljna za neko skijanje i kakve su staze, nego što mogu znati ja bez ikakvog iskustva. Vi znate koliko je ta visina snijega stvarno loša i što se po prognozi za par dana može očekivati. Znam da je teško napisati realno stanje kad je ono loše, ali realnost je realnost i nju ne možemo zaobići iako mi šutjeli o tome.
Hvala svima koji su se ozbiljno javili i pokušavaju nama novima i neznalicama, jednostavno, pomoći.
Prijavljeno
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući

Pogledajte profil
« Odgovori #288 - objavljeno: 08 Januar, 2008, 13:01:05 »

ma kužim te, teško je skužiti između janjetine i žarulja kakvo je stanje, ali eto, najmjerodaviji ti je taj izvještaj iz ski škole vlado lučić, a i on ga malo isfrizira ponekad, ali eto...

e sad, evo, kako sam ja shvatila, tvoja djeca su početnici, znači u najboljem slučaju će se penjati sa tanjirom poljice koji radi i kad ništa drugo ne radi (nadam se da niste smješteni u bistrici ili tako nešto daleko nego na poljicama, ako i jeste, ništa, sad je gotovo.)

35 cm je malo i da ima toliko snijega kad idem na jednodnevo skijanje - odustala bih.
ako si uplatila samo rezervaciju, i sad se dvoumiš da li uopće da odeš, plaćaš smještaj i moliš se da padne snijeg ili uopće ne odeš i izgubiš rezervaciju - to samo ti možeš odlučiti, ako ti mi možemo još pomoći, eto, drago nam je, tu smo  Smiley

ako se ipak odlučiš da odete, i bitno ti je da uštediš u slučaju lošeg vremena, nemoj kupovati 6-dnvenu kartu nego rascjepkaj na dva-tri dijela (znači, 2xtrodneva ili 3xdvodneva) jer je razlika mala.
Prijavljeno

zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
sasav
Administrator
Sr. Member

Pogledajte profil
« Odgovori #289 - objavljeno: 08 Januar, 2008, 13:04:17 »

jel ovo topic o stanju na jahorini ili mjesto gde  nekolicina raspravlja o jagnjetini i glupostima koje nemaju veze sa stanjem na planini? kakvi ste vi to administratori kad slektivno dozvoljavate svakakvo ponasanje na topicu. bas bez veze.

U pravu ste   ovu temu zaključavamo a otvaramo novu. 
Prijavljeno

Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
stranica: 1 ... 18 19 [20] Idi gore Otisni 
« prethodna slijedeća »
Skoči na: