stranica: 1 ... 18 19 [20]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 1.dio (Pročitano 10013 puta)
|
Faustina
Novi član

|
Slažem se, ubijem se da nešto saznam o stanju na Jahorini, a ono samo neka osobna prepucavanja i sve i svašta osim o stanju. Izgubiš volju čitati, pa otvorite neki drugi post za takve stvari tj. opuštene brbljarije.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
07. - 13.01.2008.
evo za jučer, c/p:
Temperatura u 09,00 h: -2 0C Brzina vetra: - Oblačnost: Oblačno Visina snežnog pokrivača: 35 cm Žičare: od 10,00-16,00h ● - rade ● - ne rade 1,2,3,4, 5,6,7,8 Prohodni putevi: Svi putevi prohodni Napomena:
ali bolje odi na ski info za jahorinu, ovako ne skužiš da radi samo poljice tanjir.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
Faustina
Novi član

|
Eto, osobno se zahvaljujem, ali te neke šture osobne informacije vidim i sama i znam da nitko nije vrač da predvidi kakvo će biti vrijeme, ali oni koji su na forumu, obično ih zanima sadašnji termin i stanje. Puno mi znači kada vi koji imate iskustva kažete da li je to vrijeme i ta visina snijega dovoljna za neko skijanje i kakve su staze, nego što mogu znati ja bez ikakvog iskustva. Vi znate koliko je ta visina snijega stvarno loša i što se po prognozi za par dana može očekivati. Znam da je teško napisati realno stanje kad je ono loše, ali realnost je realnost i nju ne možemo zaobići iako mi šutjeli o tome. Hvala svima koji su se ozbiljno javili i pokušavaju nama novima i neznalicama, jednostavno, pomoći.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
ma kužim te, teško je skužiti između janjetine i žarulja kakvo je stanje, ali eto, najmjerodaviji ti je taj izvještaj iz ski škole vlado lučić, a i on ga malo isfrizira ponekad, ali eto... e sad, evo, kako sam ja shvatila, tvoja djeca su početnici, znači u najboljem slučaju će se penjati sa tanjirom poljice koji radi i kad ništa drugo ne radi (nadam se da niste smješteni u bistrici ili tako nešto daleko nego na poljicama, ako i jeste, ništa, sad je gotovo.) 35 cm je malo i da ima toliko snijega kad idem na jednodnevo skijanje - odustala bih. ako si uplatila samo rezervaciju, i sad se dvoumiš da li uopće da odeš, plaćaš smještaj i moliš se da padne snijeg ili uopće ne odeš i izgubiš rezervaciju - to samo ti možeš odlučiti, ako ti mi možemo još pomoći, eto, drago nam je, tu smo  ako se ipak odlučiš da odete, i bitno ti je da uštediš u slučaju lošeg vremena, nemoj kupovati 6-dnvenu kartu nego rascjepkaj na dva-tri dijela (znači, 2xtrodneva ili 3xdvodneva) jer je razlika mala.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
|
sasav
|
jel ovo topic o stanju na jahorini ili mjesto gde nekolicina raspravlja o jagnjetini i glupostima koje nemaju veze sa stanjem na planini? kakvi ste vi to administratori kad slektivno dozvoljavate svakakvo ponasanje na topicu. bas bez veze.
U pravu ste ovu temu zaključavamo a otvaramo novu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 ... 18 19 [20]