stranica: 1 2 3 [4]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Velika tragedija na Jahorini (Pročitano 3083 puta)
|
|
alfa
|
Evo citam ove komentare i stvarno ima mnogo dobrih.Malo su jedni pa malo drugi u pravu ali generalno ima preterivanja(ja sam najgori) i verovanje svemu sto se procita. Citam ove slovenacke izvestaje i razumem ih da su spremni onako nesto napisati da bi svoje ljude zadrzali na svojim planinama a ne da moraju zatvoriti svoja skijalista i tamo uzgajati divokoze ili sta vec.Dragi bivsi zemljaci i na ovim prostorima je svaki dan velika tragedija ispred vase i drugih ambasada gde zene,deca,trudnice i svi ostali stoje na tih -10 ili -20 po sedam i vise sati ali jebi ga o tome se ne pise.. Citam danas izvestaj i u Novostima(Bg) i nakon citanja covek dobije utisak da je onaj cunami bio sitan dozivljaj kako su ovi gore prosli(jer treba jos popuniti Kopaonik a bogami evo treba da proradi zicara na Zlatiboru,Stara planina ...).
Opet sa druge strane svake sezone sve je skuplje na Jahorini i to je u redu ali treba da nesto i vidimo kao rezultat toga.Taj Master plan je odlicno smisljen ali umesto da vidimo koju novu stazu,zicaru,topove za sneg samo vidimo kako se grade hoteli i apartmani.Znam da treba vremena i para ali Jahorina je uveliko stigla sa cenama svetska skijalista.Smestaj u hotelima i vikendicama je isti kao i bilo gde na zapadu i jos jedino ski pass je jeftin ali ako se uporede duzine staza tamo i ovde onda...
Jos bi za kraj hteo da se prikljucim pohvalama spasilackih sluzbi koje su nadljudskim naporima uspeli da se ovo zavrsi na najbolji moguci nacin uz taj mali minus sto je to toliko dugo trajalo ali opet svi mi koji znamo kakav je pristup toj zici razumecemo.Nije bilo ovakvih slucajeva pre pa je mozda bilo malo nepripremljenosti ali svaka cast GSS,VIP-ovcima i drugim ljudima dobre volje...
Veliki pozdrav svima i vidimo se gore 26.01 na stazi ali i uz neko kuvano vino...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Igorak
Novi član

|
Evo molio bih moderatora da zakljuca ovu temu jer ovde svi potpisani debili ne znaju sta pricaju. Ja sam rodjeni sarajlija i odrastao sam na Jahorini bukvalno.Tako da znam te liftove u glavu sve! Navedeni lift Skocine ( POMA, Pomagalski S.A model Telemix iz 1983g. Prozivdojac navedenog lifta) je svoje odsluzio davnih dana te nije za iznenaditi uopste sto se ovakve stvari desavaju! Nevjerovatno je koliko mediji mogu srat i jesti govna, ispade da je titanik potonuo na jahorini, koliko se drame dize oko toga na svim medijima. Ko nas jebe kad smo ratovali pa sad nemamo par miliona za nove ski liftove.
pozdrav.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
@ igorak, i šta konkretno su lagali ti mediji? ništa, istinu su rekli.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
|
vip-jahorina
|
tema nema stvarno vise smisla. Zakljucana
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
U Švicarskoj jedno mrtvo usljed pada sjedežnice
Od BHski, on 06-01-2008 12:05 Objavljeno u : Vijesti, BHski FUNZINE
Jedan muškarac je smrtno stradao, a povrijeđeno je nekoliko nakon što je dio sjedežnice pao na tlo. Nesreća se dogodila prije dva dana u blizini švicarskog ski centra Grindelwald.
Prema Josephu Zederu iz neovisnog istraživačkog biroa za nesreće na željeznici, žičarama i pomorske nesreće, uzrok nesreće je spadanje kabla sa kotura na jednom od nosećih stubova visine oko 15 metara.
Na liftu je u tom momentu ostalo oko 75 skijaša i morali su biti spašavani s tla s obzirom da je puhao jak vjetar i helikopteri nisu mogli ići u akciju. <!--[if !supportLineBreakNewLine]--> <!--[endif]-->
Posljednja izmjena : 06-01-2008 12:06
kako li se ovo bože dogodi u [i][/i] ŠVICARSKOJ mora da su stare žičare ili da nisu neki prijatelji sa Jahorinom
T R A G E D I J A
GDJE DA ODEMO NA SKIJANJE NE MI ĆEMO TRENIRATI BALET, JOJ MOGU SLOMITI NOGU NAJBOLJE TRENIRATI ŠAH DA ŠAH JE NAJBOLJI
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 2 3 [4]