Anketa
|
| Pitanje: |
Da li Supra treba dobiti petu zvezdicu
| Da |
  11 (73.3%) |
| Ne |
  4 (26.7%) |
|
|
| Ukupno glasova: 15 |
|
stranica: 1 2 [3] 4 5
|
 |
|
Autor
|
Tema: Da li Supra treba dobiti petu zvezdicu (Pročitano 2280 puta)
|
|
Onill
|
nisam bio na jahorini ima 20 dana....ali kako vidim stvari nisu bas najsjajnije...ma meni cim praca ne radi to mi je kao da nema skijanja uopste...al valjda ce biti padavina...gore cu najvjerovatnije pocetkom februara...a ako padne mozda i sad neki vikend u januaru...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
Ko je taj Jerinić??Da nije možda onaj naš iz Doboja,hahaha,odakle će on na forumu???
jes, vala, baš taj! ima vas u doboju takih, a?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
|
gagi
|
može, ako stignemo do krčme pre Supre...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Bogami naostrio se nesto,mozda i dodje,zar ne Supra?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
supra, jesi ti neki slikar, grafički dizajner ili nešto slično po struci?  kako ti se samao dalo ovako umjetnički da oblikuješ te smajliće?  i primjetila sam da često bojaš slova i tako to...  vidim, došao nam prijatelj đole  pa de si ti đole  Sa mo ti zezaj, B og će da ti vrati du plo...Ma koji breeee Đole...  Ma nije to Đole, nije kad ti kažem, ma nije, ma jok, .....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
njega ćemo lako prepoznati dok se vozi na žici...ostali grickaju Snickers,Mars,a on jagnjeću plećkicu 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
ma je supra, on je kad ti kaaažem! jel ti ne osjećaš tu inteligenciju kako zrači ko černobil preko ekrana?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
njega ćemo lako prepoznati dok se vozi na žici...ostali grickaju Snickers,Mars,a on jagnjeću plećkicu  supra plećkicu, ja bakalar  , a vi što jedete snickerse, ne bacajte papire sa žice u prirodu nego u džep!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
ma je supra, on je kad ti kaaažem! jel ti ne osjećaš tu inteligenciju kako zrači ko černobil preko ekrana?
Jazz molim te nemoj da ga provociraš, nemam više živaca za prepucavanje na forumu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
Ko je taj Jerinić??Da nije možda onaj naš iz Doboja,hahaha,odakle će on na forumu???
jes, vala, baš taj! ima vas u doboju takih, a? Ma nema nas,a Đoletov brat je faca u Doboju,a Đole na forumu,nije mi jasan,taj po čitav dan u zanatskom samo nešto gužva,ima nas Vojvoda koliko hoćeš,a baš ću da pitam Đoleta DA LI JE BIO NA FORUMU,ŠTA VAM JE PRIČAO,JEL ZAJEBAVAO?  ?POZDRAV  ma jok, oklen ti to? baš fin neki momak, ma šta momak - momčina, kažem ja! ajd, plati mu šta god da pije drugi put kad ga vidiš, reci pozdravili ga supra i jazz sa foruma! u stvari, daj dvije ture, odma!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
Jazz molim te nemoj da ga provociraš, nemam više živaca za prepucavanje na forumu ma neću, idem dalje da radim, ti nemaš živaca, ja nemam vremena  malko se razonodim samo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
njega ćemo lako prepoznati dok se vozi na žici...ostali grickaju Snickers,Mars,a on jagnjeću plećkicu  supra plećkicu, ja bakalar  , a vi što jedete snickerse, ne bacajte papire sa žice u prirodu nego u džep! kamo sreće da su samo papiri,nego i limenke,plastične flaše itd. još prošle godine sam radnika na vrhu Ogorelice pitao gde da bacim plastičnu flašu,a on me pogledao.... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
njega ćemo lako prepoznati dok se vozi na žici...ostali grickaju Snickers,Mars,a on jagnjeću plećkicu  supra plećkicu, ja bakalar  , a vi što jedete snickerse, ne bacajte papire sa žice u prirodu nego u džep! kamo sreće da su samo papiri,nego i limenke,plastične flaše itd. još prošle godine sam radnika na vrhu Ogorelice pitao gde da bacim plastičnu flašu,a on me pogledao....  ja vidjela neku STAKLENU bocu na stazi, pokupila je i zaustavila nekog dečka koji bolje skija od mene i zamolila ga da je spust do dna i baci u smeće. pa netko je mogao pasti i rezrezati se 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
kamo sreće da su samo papiri,nego i limenke,plastične flaše itd.
ma stoka sitnog zuba, šta drugo...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
znaš kako se kaže..lako je isterati seljaka iz sela...ali selo iz seljaka...nikako!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 2 [3] 4 5