Anketa
|
| Pitanje: |
Da li Supra treba dobiti petu zvezdicu
| Da |
  11 (73.3%) |
| Ne |
  4 (26.7%) |
|
|
| Ukupno glasova: 15 |
|
stranica: 1 2 3 [4] 5
|
 |
|
Autor
|
Tema: Da li Supra treba dobiti petu zvezdicu (Pročitano 2290 puta)
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
Ja njemu da placam pice,a on najbogatiji skoro u citavom Doboju,hahahahahah,kako da necu,a on kaze da valjda ne moze pristupiti forumu,sad sam mu rekao,ya forum,kaze da ne može...  a jadan je i taj doboj ako je takav lik najbogatiji... tuga 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
srkki
Novi član

|
Nije Doboj takav svagdje ima crnih ovčica(mada su i meni kao i supri Crni jagnjići puno draži)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
isti ja
|
|
|
|
|
|
gagi
|
kakav plemenit gest,znao sam da si laf...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
zazaj zazaj ali vidjeceš ti da će meni jazz da napiše našto lijepo
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
mislim da si izgoreo...možda je čula za ... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
supra okupa te vip...nedaj se!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Nedam se! Ma dobar je Vip čovijek, radi, juri, donosi informacie, a neki od nas hoće da nam kupi topove (one za snijeg) i da nam zove nevrijeme kao indijanci  moram da ga tapšem, da mi da petu zvijezdicu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
peta zvjezdica ili ti pocetak moderacije znaci i obavezu, slike, javljanje, gdje je sta je kako je, ponekad citanje nebuloza, njihovo tolerisanje i slicno, dostupnost telefonom izmedju adminstratora-moderatora, a prije svega odanost jahorini, odgovaralo ti ili ne... uh kad se sjetim jos necega, pisacu a s druge strane izvor informacija, drustvo, kafice, dio tima vip-jahorine.... Da li supra zeli 5. zvjezdicu? edit: zaboravih: i bez nebuloznih nik-slicica 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
peta zvjezdica ili ti pocetak moderacije znaci i obavezu, slike, javljanje, gdje je sta je kako je, ponekad citanje nebuloza, njihovo tolerisanje i slicno, dostupnost telefonom izmedju adminstratora-moderatora, a prije svega odanost jahorini, odgovaralo ti ili ne... uh kad se sjetim jos necega, pisacu a s druge strane izvor informacija, drustvo, kafice, dio tima vip-jahorine.... Da li supra zeli 5. zvjezdicu? edit: zaboravih: i bez nebuloznih nik-slicica  Čekaj malo, stani, prikoči....STOP!! Da sam ja gore rado bi prihvatio, samo jednu stvar ne bi mogao, da budem odan Jahorini, to mojoj rodnoj Majevici ne bi mogao da učinim... prvo Majevica, pa onda Jahorirana... Evo ja mogu da vam prevodim Italianski? Vidim da imate post "English & Deutsch please" tu bi mogli da dodate Italianski pa ću ja Italiankama da prevodim "GRATIS" za petu zvijezdicu? Šalu na stranu, daj promijenite bar boju ovim četri što imam? Koja vam je sličica nebulozna, ova trenutna ili .... mjenjam je odma, samo mi recite....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
peta zvjezdica ili ti pocetak moderacije znaci i obavezu, slike, javljanje, gdje je sta je kako je, ponekad citanje nebuloza, njihovo tolerisanje i slicno, dostupnost telefonom izmedju adminstratora-moderatora, a prije svega odanost jahorini, odgovaralo ti ili ne... uh kad se sjetim jos necega, pisacu a s druge strane izvor informacija, drustvo, kafice, dio tima vip-jahorine.... Da li supra zeli 5. zvjezdicu? edit: zaboravih: i bez nebuloznih nik-slicica  A A A A SAD SAM SKONTO ČIJ JE OVAJ TREĆI GLAS "NE" E E E HE HE
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
da znaš Onill prije će tri metra snijega ove noći na Jahorini nego ova moja peta zvijezdica u roku godinu dana
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
eh...od kad ja cekam na petu..al niti u jagarama..vip je postavio uslov za pe ;Dtu dobija onaj ko optrci tri kruga oko jahorine sa razvezanim pertlama!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
supra kao zakleti majevicanin (??), sa trecim licem koje govori neeeeeeeeeeee onill kao "mislilac" sa dozom irinoje i provokacije mrme kao "podrzavac" supre
sve idealni moderatori (ovo sto onaj voli vise majevicu mi ne smeta, jer se radi o dva razlicita tipa planina, pa nam nebi goste odvlacio)
ima li neko drugi
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
supra kao zakleti majevicanin (??), sa trecim lisem koje govori neeeeeeeeeeee onill kao "mislilac" sa dozom irinoje i provokacije mrme kao "podrzavac" supre
sve idealni moderatori (ovo sto ono voli vise majevicu mi ne smeta, jer se radi o dva razlicita tipa planina, pa nam nebi goste odvlacio)
ima li neko drugi
Nema ko i za šta mene da podržeje, ja sam ovde zbog radoznalosti, druženja, zezanja... i dobrih namjera da se vratim na Jahorinu a kad budem dolazio sigurno me neće finansirati forum Jahorina, tako da ja bez vas mogu kao i vi bez mene. Eto Vip nam se sam odaje, pa citiram: Ovo sto ono voli vise majevicu mi ne smeta, jer se radi o dva razlicita tipa planina, pa nam nebi goste odvlacio. Ja se nadam da je ovo samo šala? Pada li taj snijeg?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 2 3 [4] 5