stranica: [1] 2 3 ... 33
|
 |
|
Autor
|
Tema: ovde pišemo kada nema skijanja (Pročitano 8949 puta)
|
|
sasav
|
kada neko iščitava teme pomisli da ovoaj forum nema veze sa skijanjem pa zato predlažem da imamo ovu temu za neke lagane i lakše teme
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Evo upisujem se.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
ja pružam svu pomoć oko logistike znači drva, ugalj, jagnje i lokaciju a vi dajte ponude
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Eto toliko od vas dosta,a sve ostalo cemo mi.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
stvarno - znaci tema za opustanje, a da popustimo one koje govore o stanju na Jahorini, tako da posjetioci mogu kratko i brzo o stanju na jahorini procitati
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
U redu je to. Ali ja tamo taman napisah da idem u srijedu na skijanje kad mrme naredi prebacuj se na rezervni polozaj
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
sasav
|
kazu danas da je na području Pala ispečeno negdje oko 1500 jagnjadi za nepovjerovati a sve one bolesti bruceloza joj majko
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ma nisam naredio,samo ono tamo je toliko konfuzno da se ja koji sam stalno tamo jedva snadjem,a sta ce onaj koji dodje da vidi kakvo je stanje na Jahorini.Mi na svakoj temi o jagnjetini 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
stvarno - znaci tema za opustanje, a da popustimo one koje govore o stanju na Jahorini, tako da posjetioci mogu kratko i brzo o stanju na jahorini procitati
Kakvo je stanje na Jahorini, opsss off  off
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Ne sumnjam. Ali kad se dobro ispece nema bruceloza i ostali folovi.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
ziponja, tamo si spominjao opatiju, da te pitam - kako si skužio da sam ja iz rijeke? pa jedinom stilu na jahorini riječkih tablica, ili? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
|
ziponja
|
Ma nisam naredio,samo ono tamo je toliko konfuzno da se ja koji sam stalno tamo jedva snadjem,a sta ce onaj koji dodje da vidi kakvo je stanje na Jahorini.Mi na svakoj temi o jagnjetini  He he i njima curi voda na usta
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ne sumnjam. Ali kad se dobro ispece nema bruceloza i ostali folovi.
 evo ga covek koji se razume u okretanje 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
slabo cemo mi okrenuti ovo jaganje
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Kakvo je stanje na Jahorini, opsss off  off Stvarno koja je visina snega 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|