Autor
|
Tema: ovde pišemo kada nema skijanja (Pročitano 10622 puta)
|
ziponja
Gost
|
Ziponja ovo je nesto na tvoj racun  koje Ja napisao evo coveka koji se razume u okretanje,a Sasa kaze slabo cemo mi okrenuti to jagnje,pa sam povezao,al mozda i pogresno  Ja mislim da nema veze
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Ziponja ovo je nesto na tvoj racun  koje Ja napisao evo coveka koji se razume u okretanje,a Sasa kaze slabo cemo mi okrenuti to jagnje,pa sam povezao,al mozda i pogresno  Ja mislim da nema veze a meni ništa nije jasno
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ziponja
Gost
|
ziponja, tamo si spominjao opatiju, da te pitam - kako si skužio da sam ja iz rijeke? pa jedinom stilu na jahorini riječkih tablica, ili?  Da da  Bio sam u Opatiji i prosle godine he he  jel se mi znamo?  Mislim NE, a sve je moguce !!  a kako si onda skužio da je auto riječkih tablica moj  pa ja ga jedva prepoznam na parkingu  Iskustvo
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
pa ja napisah da predlažete a vi ništa
ja predlažem da ovo preimenuješ u četerski topic o janjetini, zlatnim ribicama, uzgoju visibaba i tome slično 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
ziponja
Gost
|
ja predlažem da ovo preimenuješ u četerski topic o janjetini, zlatnim ribicama, uzgoju visibaba i tome slično  I automobilima Rijeckih tablica koje vlasnici jedva prepoznaju
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
ziponja, tamo si spominjao opatiju, da te pitam - kako si skužio da sam ja iz rijeke? pa jedinom stilu na jahorini riječkih tablica, ili?  Da da  Bio sam u Opatiji i prosle godine he he  jel se mi znamo?  Mislim NE, a sve je moguce !!  a kako si onda skužio da je auto riječkih tablica moj  pa ja ga jedva prepoznam na parkingu  Iskustvo e pa, kad nećeš da kažeš  sad sam tužna...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
I kako zameniti sijalice na Stilu sa manje od troje ljudi 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
ja predlažem da ovo preimenuješ u četerski topic o janjetini, zlatnim ribicama, uzgoju visibaba i tome slično  I automobilima Rijeckih tablica koje vlasnici jedva prepoznaju stara dobra sarajevska škola zar ne drug
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
jazz
Full Member

|
ja predlažem da ovo preimenuješ u četerski topic o janjetini, zlatnim ribicama, uzgoju visibaba i tome slično  I automobilima Rijeckih tablica koje vlasnici jedva prepoznaju dobar, dobar! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ziponja
Gost
|
ziponja, tamo si spominjao opatiju, da te pitam - kako si skužio da sam ja iz rijeke? pa jedinom stilu na jahorini riječkih tablica, ili?  Da da  Bio sam u Opatiji i prosle godine he he  jel se mi znamo?  Mislim NE, a sve je moguce !!  a kako si onda skužio da je auto riječkih tablica moj  pa ja ga jedva prepoznam na parkingu  Iskustvo e pa, kad nećeš da kažeš  sad sam tužna... Nemoj biti tuzna sve cu Ti reci. Pretpostavljam da kad si tuzna onda si i gladna, a to vjerujem strasno moze djelovati na tatin novcanik
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Supri nam nesto nije jasno,sta te muci?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ziponja
Gost
|
ja predlažem da ovo preimenuješ u četerski topic o janjetini, zlatnim ribicama, uzgoju visibaba i tome slično  I automobilima Rijeckih tablica koje vlasnici jedva prepoznaju stara dobra sarajevska škola zar ne drug Tako je . Vidim da prepoznajes stil... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
I kako zameniti sijalice na Stilu sa manje od troje ljudi  hahaha a jesam se nasmijala  vi se zezate, nemojte da vam dođem tamo sa stilom, pa kažem: ajde dečki, zamijenite žarulju - da vidimo mi malo čija majka crnu vunu prede! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ziponja
Gost
|
I kako zameniti sijalice na Stilu sa manje od troje ljudi  hahaha a jesam se nasmijala  vi se zezate, nemojte da vam dođem tamo sa stilom, pa kažem: ajde dečki, zamijenite žarulju - da vidimo mi malo čija majka crnu vunu prede!  Ne radi se FIAT Stillo automobilu. Nego o stilu ( nacinu ponasanja, ophodjenja, slikanja, hoda itd... )
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
Nije majka Muju klela što se kockao nogo što se vadio 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
|
 |