Autor
|
Tema: ovde pišemo kada nema skijanja (Pročitano 10614 puta)
|
|
Onill
|
eto vidis opet si promasio termin i ides 26.01 kad ce gore poceti mecava i opet nece zice raditi...idi ko gospodin 02.02
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Nadam se kao i ti,ja sam gore od 26.01 pa iako mi se javljaju na oglas jos malo cu se strpiti i nadati se da si u pravu  Prodaj termin i menjaj ga za februar 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
appendix68
|
VIP brisi onu prognozu, imamo mi vidovitog Mrmeta i Onilla! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Nadam se kao i ti,ja sam gore od 26.01 pa iako mi se javljaju na oglas jos malo cu se strpiti i nadati se da si u pravu  Prodaj termin i menjaj ga za februar  KOLKO PARA?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
zajebali smo i baba Vangu,ovo vam je jos malo gratis uskoro pocinjemo da naplacujemo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
gledam u lonac pun graha on me nikada nije iznevjerio! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
eto vidis opet si promasio termin i ides 26.01 kad ce gore poceti mecava i opet nece zice raditi...idi ko gospodin 02.02
Da znas da razmisljam da pomerim sedam dana.Gledao sam danas po onim silnim sajtovima i vidim da od 28. ima u najavi nekih ozbiljnijih padavina pa ako uspem da se sa gazdom dogovorim onda se vidimo gore da popijemo koju 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
pomjeraj zajebat ces se...znaci svi gore 02.02 u 13h u zlatni zitima!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
appendix68
|
Meni malo kasno da pomjeram...  Ja cu vam povaditi sve kamencice sa staza dok vi ne dodjete, tihanat ce mi pomoci da ronim.. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
Meni malo kasno da pomjeram...  Ja cu vam povaditi sve kamencice sa staza dok vi ne dodjete, tihanat ce mi pomoci da ronim..  nema sta posteno 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Mrme svaka cast za komentar o skoljkama,kamenju i moru  bas si me dobro nasmejao 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Moram malo da je oraspolozim vidis da je napeta.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Nisam ni sumnjao u tvoje dobre namere 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Nisam ni sumnjao u tvoje dobre namere  Vidis kako sam dobar a kritikuju me tu po forumu,mrme ovakav i onakav 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Nisam ni sumnjao u tvoje dobre namere  Vidis kako sam dobar a kritikuju me tu po forumu,mrme ovakav i onakav  
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |