Autor
|
Tema: ovde pišemo kada nema skijanja (Pročitano 8988 puta)
|
|
alfa
|
Moram malo da je oraspolozim vidis da je napeta.
Nisam ni sumnjao u tvoje dobre namere  Vidis kako sam dobar a kritikuju me tu po forumu,mrme ovakav i onakav  Niko ne vidi tvoju briznost,humanost,nesebicnost,pozrtvovanost i ljudskost... a kritikovat znaju 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Hvala vam drugari moji dobri,sad mi je srce puno 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Da je vise takvih ko ti mi bi imali gore 3 metra snega a ovako...  kritika za kritikom i otopi se sneg
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Da je vise takvih ko ti mi bi imali gore 3 metra snega a ovako...  kritika za kritikom i otopi se sneg Zato pamet u glavu i nastavite da me hvalite ako mislite da padne sneg  Mozete poceti odmah.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
E sad si zakljucao temu 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Evo sad sam pogledao jos malo po netu i ima najava za 23. da ce biti malo vise padavina a na ovim dugorocnijim(i netacnijim) najavljuju kraj januara sedmodnevne padavine.Mozda ipak nije sve gotovo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
ALLO ljudi zašto ste se učutali, da možda nije pao snijeg pa ste svi strugnuli na skijanje 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
ALLO ljudi zašto ste se učutali, da možda nije pao snijeg pa ste svi strugnuli na skijanje  hahahaahha dobra ti ova 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
ALLO ljudi zašto ste se učutali, da možda nije pao snijeg pa ste svi strugnuli na skijanje  Nismo mi te srece.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Evo sad sam pogledao jos malo po netu i ima najava za 23. da ce biti malo vise padavina a na ovim dugorocnijim(i netacnijim) najavljuju kraj januara sedmodnevne padavine.Mozda ipak nije sve gotovo  alfa offtopic si, ovo treba da pišeš na "stanje na Jahorini"  Šta ima još novo ko tebe? Ućutao nam se drug mrma
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
tu je on,vreba iz prikrajka i ceka da ga hvale 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

House addict
|
alfa....jesi ono ti pitao jednom davno "a gde se skrio Pera Detlic?"  ))) imam iznenadjenje za tebe  :D
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Evo sad sam pogledao jos malo po netu i ima najava za 23. da ce biti malo vise padavina a na ovim dugorocnijim(i netacnijim) najavljuju kraj januara sedmodnevne padavine.Mozda ipak nije sve gotovo  alfa offtopic si, ovo treba da pišeš na "stanje na Jahorini"  Šta ima još novo ko tebe? Ućutao nam se drug mrma Supra druze a sta da radim....smejem se a plakao bi.Nije meni problem sedeti i uzivati po lokalima uz pecenje i cugu(to ionako radim) ali bar da je samo malo vise snega.I prosle godine se namuci i morao sam dolaziti dva puta po sedam dana da bi sastavio 6-7 dana skijanja kako treba a sad i ovo. Jebi ga svi kazu skijanje zdravo a ovako mozes samo cirozu jetre da poneses kao uspomenu 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
alfa....jesi ono ti pitao jednom davno "a gde se skrio Pera Detlic?"  ))) imam iznenadjenje za tebe  :D Nisam ja pitao,ja sam objasnio sta mu se desilo ali ako imas iznenadjenje pravicu se da ne znam 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost