Autor
|
Tema: ovde pišemo kada nema skijanja (Pročitano 8991 puta)
|
mrme
Gost
|
Jel vidite da kod njega pada sneg haha  Mrma  Alf  ludi ste  Ubice nas Vip i snimke sa youtube-a smo poceli lepiti 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Jel vidite da kod njega pada sneg haha  Mrma  Alf  ludi ste  Ubice nas Vip i snimke sa youtube-a smo poceli lepiti  Jos posmrtnice da pocnemo i... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
alfa
|
Pa Supra rekli su da se ovde moze pisati svakakve gluposti pa neko se setio i snega od 3 metra 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ako imas i pevacke sposobnosti mozes se probiti preko ovog foruma samo stavi link snimka sa youtube-a i vreme ce uciniti svoje.Ha ha ne mogu da verujem 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Lik je neponovljiv,fraze odlicne(paradaizu) a klimanje glavom za 10  jesi vidio kako je okitio jelku i slike iza njega? a mrme je dobro primjrtio da kod njega pada snijeg, to mi je bilo izmaklo joooooooj kako pada i to krpe krpe
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Lik je neponovljiv,fraze odlicne(paradaizu) a klimanje glavom za 10  jesi vidio kako je okitio jelku i slike iza njega? a mrme je dobro primjrtio da kod njega pada snijeg, to mi je bilo izmaklo joooooooj kako pada i to krpe krpe Ko tebe snegom ti njega pesmom 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

House addict
|
alfa....jesi ono ti pitao jednom davno "a gde se skrio Pera Detlic?"  ))) imam iznenadjenje za tebe  :D Nisam ja pitao,ja sam objasnio sta mu se desilo ali ako imas iznenadjenje pravicu se da ne znam  aaaa.... zato jer sam otkrila gde se skrio!  evo vidis (ne znam zalipit sliku, pa cu je samo uploadat) http://img407.imageshack.us/img407/4681/p1100341fi1.jpg Ovo nije Pera, od kad Pera pravi kuću samo sa prizemljom?zena mu u pticjim kolicima... ne mogu vise zivit u neboderu... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

House addict
|
da...njih treba banirat 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

House addict
|
Ko tebe snegom ti njega pesmom  ili obratno
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Dragi moji prijatelji, veceras ste bili inspirativni i odlicni kao i uvek.Ja upravo odlazim malo na tamburase i neku klopu da se polako pripremam za Jahorinu.Pa ako nema snega....ja spreman za ostale aktivnosti  Samo da znate prva pesma koju narucim veceras ce biti KADA PADNE PRVI SNEG za sve vas.Zivi bili i vidimo se sutra, nadam se boljim vremenskim izvestajem... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
alfa....jesi ono ti pitao jednom davno "a gde se skrio Pera Detlic?"  ))) imam iznenadjenje za tebe  :D Nisam ja pitao,ja sam objasnio sta mu se desilo ali ako imas iznenadjenje pravicu se da ne znam  aaaa.... zato jer sam otkrila gde se skrio!  evo vidis (ne znam zalipit sliku, pa cu je samo uploadat) http://img407.imageshack.us/img407/4681/p1100341fi1.jpg Ovo nije Pera, od kad Pera pravi kuću samo sa prizemljom?zena mu u pticjim kolicima... ne mogu vise zivit u neboderu...  Zar se toliko ugojila? Ako nastavi toliko da ždere nesrećni Pera ce imati problema sa šumarime jer će da presječe ono stablo šireči rupu! Jadan Pera šta ga sve neće zadesit 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Ko tebe snegom ti njega pesmom  ili obratno sve zavisi ko sta ima i moze 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Dragi moji prijatelji, veceras ste bili inspirativni i odlicni kao i uvek.Ja upravo odlazim malo na tamburase i neku klopu da se polako pripremam za Jahorinu.Pa ako nema snega....ja spreman za ostale aktivnosti  Samo da znate prva pesma koju narucim veceras ce biti KADA PADNE PRVI SNEG za sve vas.Zivi bili i vidimo se sutra, nadam se boljim vremenskim izvestajem...  Živ bio....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

House addict
|
Dragi moji prijatelji, veceras ste bili inspirativni i odlicni kao i uvek.Ja upravo odlazim malo na tamburase i neku klopu da se polako pripremam za Jahorinu.Pa ako nema snega....ja spreman za ostale aktivnosti  Samo da znate prva pesma koju narucim veceras ce biti KADA PADNE PRVI SNEG za sve vas.Zivi bili i vidimo se sutra, nadam se boljim vremenskim izvestajem...  dabog da ti skuter za voznju na vodi zatrebao 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |