Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008. god. 2 dio (Pročitano 5040 puta)
|
|
Jokerica
|
Sad ću vam ja reći kakvo je stanje iako nisam tamo, ali su tamo moji. Dakle, oni su došli prošlu subotu kad su temperature bile iznad 0, kad je južilo, kad je padala kiša, kad se snijeg otapao i kad je razina snijega bila 35-40 cm. Iskreno, mislila sam da će se drugi dan pokupiti i otići doma, ali oni su svi zadovoljni. Mali su prošli ski školu, a veliki skijaju na poljicama i ogorjelici 1 i kažu da su staze sasvim ok. Oni svi skupa jednostavno uživaju. Dakle, ako je mojima tako dobro u ovom tjednu koji nije ni malo obećavao, kako će tek biti dobro vama koji tek dolazite, a za ovaj vikend su najavljene nove padaline snijega s time da su već i sad temperature dosta pale. Ne brinite se, nego pođite na Jahorinu i uživajte jer ona je očito sposobna dati sve od sebe i kad joj statistički podaci nisu naklonjeni i kad bi pod takvim uvjetima negdje drugdje skijanje jednostavno bilo odgođeno. Dakle, planina je Bogom dana i to treba iskoristiti. UŽIVAJTE!!!
napokon! Hvala! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
nenobl
|
eee kako to lijepo i koliko toliko ohrabrujuce zvuci, posto smo mi danas u BL sjedili u basti kafane, skoro u kratkim rukavima... tako da je bilo demoralizujuce!!!znaci uz malo srece i Bozije pomoci da prdne koju pahulju snijega.. eto nas gore pa se nadamo i kvalitetnijem skijanju nego prosle godine u ovo doba!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Bice ti sigurno kvalitetnije od prosle,jer gore od toga skoro da nije moglo biti.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
jedino da čekamo još malo zatopljenja pa da pređemo na bordanje po pesku kao u Emiratima.... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Jokerica
|
e pa tamo nema zicara:))) 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
nenobl
|
pa s obzirom koliko ovi tvrde da ima kamenja na Jahorini, to boardanje po pijesku je mozda i sad moguce... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
e pa tamo nema zicara:)))  ne trebaju im,oni svoje goste do vrha dine voze džipovima...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Jokerica
|
e pa tamo nema zicara:)))  ne trebaju im,oni svoje goste do vrha dine voze džipovima... Ili kamile:)))
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
e pa tamo nema zicara:)))  Ko kaže da nema?
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Jokerica
|
pa to nije pesak:)))
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
nenobl
|
hahahahahaahaaa.. vidjeces kad se ovi u emiratima kandiduju za organizovanje zimskih olimpijskih igara!!! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
joj,pa i tu oni strašni borderi i njihove "ralice" 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
neca
|
danas dan perfektan!bas sam se iskijla.led i kamenje nisi uopste strasni toliko ima al se moze zaobici .na zelji i olompiku nema uopste.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
danas dan perfektan!bas sam se iskijla.led i kamenje nisi uopste strasni toliko ima al se moze zaobici .na zelji i olompiku nema uopste.
E da znas da ti zavidimo.Uzivaj
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|