stranica: 1 ... 4 5 [6]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008. god. 2 dio (Pročitano 5038 puta)
|
|
|
ziponja
Gost
|
I ja sam bio danas. Vec sam postao na drugom mjestu, ali evo i ovdje. Duvao je jak vjetar na vrhu. Meni se cini da ce veceras i sutra ili sutra biti padanja. Kakvo je stanje ??  Kako za koga. Ima leda, kamena , ali ima i staza ( snijega za skijanje) Nije savrseno, jos malo vjetar kvari ugodjaj ali  Ja sam skijao. Na starim skijama.  Daleko od savrsenog, ali moze se skijati. Zavisi kako je ko raspolozen  Dobro  ili je na....n  Tako je pa sad vi vidite....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
atymen
|
nije valjda da opet pada kisa..? ne mogu da verujem..sranje:-( barem tako sam razumeo iz ove poruke od jednog gosta koji je malopre stigao na Jahorinu...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
ne pada kisa. nije ni padala. ocekujemo snijeg veceras.....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
atymen
|
hvala na odgovoru...nadajmo se da ce i tako biti..ali mi tu nista ne mozemo uciniti..visa sila...pozdrav
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
atymen
|
pogledaj poruku sa stranice 5..metrobg... i procitaj.je... mislim da je napisana danas oko 19h... pa on je spomenuo kisu...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ziponja
Gost
|
pogledaj poruku sa stranice 5..metrobg... i procitaj.je... mislim da je napisana danas oko 19h... pa on je spomenuo kisu...
Pogledao sam. Tacno tako kaze ali ne kaze gdje. Ja koliko znam nije bilo kise do 16 sati ( bio sam gore ) Sve je mirisalo na snijeg 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
atymen
|
ma ok..samo opusteno...ja dolazim 19.o1 tako da vise ni ne znam sta da mislim..ako padne malo snega..bice ok..ako ne ..to je to..ici cemo u kafice i muvati studentkinje..pa mozda i skijati malo..makar na baby liftu..:-)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ziponja
Gost
|
Nema da nece biti . Ima da pada. A posle skijanja muvanje
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
atymen
|
pa da..za muvanje bar ne treba snega...i ja mislim da mora malo napadati..najavljuju..samo da ne bude kise vise..i toplog vremena..dokle ti ostajes?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ziponja
Gost