stranica: [1] 2 3 4
|
 |
|
Autor
|
Tema: Koju ski/board opremu koristite? (Pročitano 3357 puta)
|
|
supra
|
Koju ski / snowboard opremu koritite, koji setup, koju marku.... ?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

skijanje se lako uči, ko je blesav da sjedi kući
|
skije head, štapovi fisher, pancerice salomon, kaciga alpina, odijelo aesse. (auto stilo, ali to već znaš, hahaha  )
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
zagorska narodna: ne bu mene niki je*al v mojoj kuruzi
|
|
|
|
Onill
|
skije elan 10 one rebraste nabrijane...opasne stapove sve full 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
sad sam se sjetila - ljudi, ima neko preporuku za rukavice? ja imam jedne levelove, platila ih 50 eura - prsti mi otpadaju u njima  ok, rekoh, možda je problem u meni, posudila ih ja frendici - ista stvar  imam još jedne crazy creek, to je privat label od intersporta, njih sam bezveze kupila na sniženju za nekih 15 eura, tople su, ali su ljubičaste pa mi ne pašu uz crveno odijelo, a i malo su mi velike (btw. možda su te toplije jer su bordreske  ).
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
sad sam se sjetila - ljudi, ima neko preporuku za rukavice? ja imam jedne levelove, platila ih 50 eura - prsti mi otpadaju u njima  ok, rekoh, možda je problem u meni, posudila ih ja frendici - ista stvar  imam još jedne crazy creek, to je privat label od intersporta, njih sam bezveze kupila na sniženju za nekih 15 eura, tople su, ali su ljubičaste pa mi ne pašu uz crveno odijelo, a i malo su mi velike (btw. možda su te toplije jer su bordreske  ). Ja koristim Burton Under Glove sa fleece - nemam pojma kako se kaže "fleece" na našem jeziku (pogledaj sliku) znači rukavice + fleece i sa njima možeš na Monte Everest! 40€
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
ehhhh, kako sam se obradovala kad sam počela da čitam tvoj post, kad ono - pa takve su i moje, izvana goretex, iznutra podrukavica od fleeca (i ja kažem fleece, nema naše riječi za to ja mislim). sad gledam po ovim sniženjima, nađem nešto da mi se sviđa, probam i sve me strah da odnesem na kasu - mislim, ko kaže da neće biti iste kao ove levelove 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
skije atomik sl 9, pancerice Rosisgnol, štapovi leki a nosim samo Voolkl jakne već godinama.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
a koje rukavice?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
a koje rukavice?
Pitala si šašavog za rukavice? Nisi znala, šašavi se skija bez rukavica...
Nisam znao da vi skijaši dajete toliki značaj štapovima, interesantno 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
a koje rukavice?
isto Voolk naravno kada skijam u rukavicama
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
da, šašavog. skija BEZ rukavica  ma zezaš me, jel da ne skija bez rukavica? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
na osnovu čega si to zaključio, da su nam štappovi bitni?
e, da, od opreme obavezno nosim i gogle - scott.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
jazz
Full Member

|
a koje rukavice?
isto Voolk naravno kada skijam u rukavicama dobro, sad sigurno neću kupiti vookl, mislim ako je TEBI to dobro, ja bih se sigurno zaledila u njima 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
onda nije do rukavica nego do tebe.. probaj da tsaviš ruke u džepove pa ako ti nebude hladno rukama tražićemo marku za tebe..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
dadot
|
zanimljiv topic jakna, hlace, rukavice, kapa, sve marka TRIBORD. ako negdje naletite uzmite odmah neunistivo, Ja sam kupio u Budimpesti za ne tako puno para. skije i pancerice salomon, stapove sam poklonio smucarskom klubu Banja Luka na kraju prosle sezone, ali ce se naci opet neki skot za malo para, vec sam i gledao oko 40 KM se krecu. Da brile su neke nepoznate za 50KM, ali je bitno da ne magle  Naslo se nesto para i za jedan par skijaskih carapa, mislim da su kineske proizvodnje
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1] 2 3 4