stranica: 1 [2] 3 4
|
 |
|
Autor
|
Tema: Koju ski/board opremu koristite? (Pročitano 4135 puta)
|
|
|
|
patak
|
nego vipovci za ovaj wireless kome gdje sta ?? ako je 20 km koji je protok i tako to moze na msg malo pojasnjenja ja sam 12 gore pa sam mozda i zainteresovan 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Gola Voda 
|
|
|
|
ipa76
|
hm interesantna tema skije Atomic MEtron B5, izuzetno zadovoljan. Bio sam skeptik, zbog cijene i velikog broja razlicitih misljenja, ali skije su zaista MRAK Cipele Lange 100, poprilicno zadovoljan Jakna iz skenderije, neki dupljak, ali odlicna Hlace Volkle, dobre Majica Mcinly (Intersport) preporucujem svima. Brile Carera, poprilicno zadovoljan Rukavice su jako dobre, nisam siguran za marku, ali znam da su predvidene i kupljene na odjelu za bordere. Trenutno trazim nove Kapu isto trazim, ali nigdje da nadem odgovarajucu, pa ako neko zna neka mi kaze. Ne bih ove nove, plisane, koje idu samo na vrh glave, nego neku koja ce sluziti i kada je hladno. Po mogucnosti Fila (znam sigurno da imaju odlicne kape za skijanje)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Fischer rx8 (sa tendencijom kupovine novih),fx12 vez,nordica gts 8,leki stapovi,oneill i quiksilver jakne i pantalone.I to je valjda to.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Sarayka
|
ajd da ne startam novi thread ako ne bude neophodno. narode, u poziciji sam F1 trebam uzet nove daske. solidan sam skijaš i nemam pojma šta mi treba. naime, i dalje sam u retro fazonu (elanove rc) i nisam sigurna da bi ih uopste i mijenjala da mi nisu aman visoke!psicala sam gore s nekom rajom i svi nesto savjetuju, no niko mi se nije ukazao kao da bas zna. skontala sam da bi mi rosinjolke ili elanove bile ok kako su 'lagane ženske' što mi je pojasnio drug slovenac no, nisam ih viđala po radnjama u rajvosa svojevremeno sam rekreativno skijala s takmicarima ,) ako neko ima kakvu ideju više je nego dobro došla obzirom na sniženje cijena koje je u toku merci!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
E google bi mi trebale nove,imam Carrera-ine,to ce nam Supra donet neke dobre Dragon-ove iz Svice po nekim povoljnim cenama 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Evo ovako
Daska: Burton Vapor 163W `07 Vezovi: Burton C60 Orange Jakna: Burton [ak] 2L Gore-Tex Half Life Čizme: Burton SL 9 Rukavice: Burton Under Gore-Tex Kaciga: Burton (dizajn Danijel) Naočare: Uvex Apache Pro Oakley Crowbar Fire Hlače: Kupujem Burton [ak] 2L Cyclic orange
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
scooby^doo
|
Moze li mi neko reci valja li sledece: Skije "ELAN- magfire 8- FuSiOn" vez "EL10 fusion" cipele: "Dolomite- MATRIX 300" shtapovi: pojma nemam... a za garderobu nemam pojma, josh ne znam...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
borderka
|
Evo ovako
Daska: Burton Vapor 163W `07 Jakna: Burton [ak] 2L Gore-Tex Half Life Čizme: Burton SL 9 Rukavice: Burton Under Gore-Tex Kaciga: Burton (dizajn Danijel) Naočare: Uvex Apache Pro Hlače: Kupujem Burton [ak] 2L Cyclic orange
hm zasto ti je nick supra a ne BURTON??? hehehehe za takvu opremu se mora imat love. vozim oxygen dasku, vezovi stari CC a i butse. jakna o'neill kao i pantole. rukavice protest. super su...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
marija
|
skije: rossignol actys 100 (u planu su nove) štapovi: scott naočale: scott jakna: etirel hlače: etirel i north spirit pance: alpina kapa: atomic, etirel, north spirit
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
direktorica
Full Member

House addict
|
skija salomon, pance isto,rukavice isto. odijelo iz dva dijela, alpine pro. kapa je ista otkako skijam, samo mijenjam ispod traku da mi se usi ne smrznu. ski naocale- ne sjecam se koja marka... i salovi su neki "s pazara" al posluze.  obzirom da skijam 10 dana godisnje, zadovoljna sam. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Sarayka
|
ja sam malo promijenila svoj retro u posljednjih 7 dana, ono što je zanimljivo i što planiram furat nadalje kojku god je: daske ELAN my spice - LOOODILO  brile BOLLE koje stavim na fejs jedino u korpi kad brije, ali skidan kad sam na stazi jer mi je nepregledan teren (nisam navikla, šta ćeš) i nove alpinine pance, četvorka - kloje ću da probam sutra na Ogorjelicama kako sam ih tek uzela wish me luck:) ps. ostala oprema će se lagano čejndžati, no kontam da ostavim stare elanove štapove tek da se zna od kad smo ski i ja u ljubavi. hehe... no, otom potom;)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Neka je sa srecom nova oprema 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Sarayka
|
Neka je sa srecom nova oprema  Hvala! s daskama sam prezadovoljna  pance čekiram sutra,) Lp iz Sa
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
zidoo
Novi član

|
Daska iz Fagusa 0.7'' (custom godovi), adidas patike a od vezova 8 sitnije eksera (sa podloskama, naravno), dole trenerka adidas sa 3 linije sa strana (prozivodnja '82), gore strikani dzemper (od pokojne mi bake), rukavice bez prstiju hand-made takodje.
I jako sam ponosan na ...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|