stranica: 1 2 [3] 4
|
 |
|
Autor
|
Tema: Koju ski/board opremu koristite? (Pročitano 4164 puta)
|
|
borderka
|
Daska iz Fagusa 0.7'' (custom godovi), adidas patike a od vezova 8 sitnije eksera (sa podloskama, naravno), dole trenerka adidas sa 3 linije sa strana (prozivodnja '82), gore strikani dzemper (od pokojne mi bake), rukavice bez prstiju hand-made takodje.
I jako sam ponosan na ...
8 sitnije exera... hahahhahahahahahhahahahahhahahahhah
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
|
|
alfa
|
Evo ovako
Daska: Burton Vapor 163W `07 Jakna: Burton [ak] 2L Gore-Tex Half Life Čizme: Burton SL 9 Rukavice: Burton Under Gore-Tex Kaciga: Burton (dizajn Danijel) Naočare: Uvex Apache Pro Hlače: Kupujem Burton [ak] 2L Cyclic orange
hm zasto ti je nick supra a ne BURTON??? hehehehe za takvu opremu se mora imat love. vozim oxygen dasku, vezovi stari CC a i butse. jakna o'neill kao i pantole. rukavice protest. super su... Zezaš me? To je sve što imam u životu  to i Mariju zamisli kad sam čak bez auta, ali bez borda nikad  LUD SI 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
borderka
|
i ja bi zadnju paru na opremu dala... al onda nema finansija za samo bordanje hehehehe raskucilo me...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
gagi
|
Onda pokupi nekog bordera sa cool opremom...ako nije i on uradio isto....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
ja bi dao sve i fening samo da vi borderi ne gulite stazu 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
alfa
|
i ja bi zadnju paru na opremu dala... al onda nema finansija za samo bordanje hehehehe raskucilo me...
A znaš u čemu je fora  što sam ja puko para i para za opremu, a kad dođe vikend nemam za skipass  Alfa, tačno, lud sam, ali nađi mi normalnog  svi smo mi borderi fanatici  bord nam je ćef  Naci nekog normalnog?Nikada ne pocinjem nesto za sta i zakon verovatnoce kaze da je nemoguce 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
borderka
|
heheheh onill pazi sta pricas... srescemo se na poljicama hehehehe
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
|
|
borderka
|
hahahhahahahahhahahahahha... zamalo da oplacem, sreca pa ne odoh tog kobnog dana. a mozemo se mi srest tamo samo sto cemo morati pjehe do gore 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
Onill
|
pjehe i lagano ja cu ponijeti vrecu za spavanje;) 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
borderka
|
srescemo se na praci...placi mala placi osto sam na praci  obrada nastala onog kobnog dana  za izvodjenje potreban hor od 120 ljudi na visini od 20 metara pri -10  vrijeme predvidjeno za ovaj preformans 6-7h 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
bordacu dok ne umrem
|
|
|
|
alfa
|
srescemo se na praci...placi mala placi osto sam na praci  obrada nastala onog kobnog dana  za izvodjenje potreban hor od 120 ljudi na visini od 20 metara pri -10  vrijeme predvidjeno za ovaj preformans 6-7h  To je neka mnogo zajebana tragi-komicna opera 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 2 [3] 4