|
atymen
|
ma i to sto kazes...opusteno samo:-)pozzz
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
appendix68
|
Ima nas jos koji smo poletili pred rudu pa rezervisali cim je prvi snijeg pao..  Bice da cemo ljubicice brati izgleda.. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Pakaa
Novi član

|
A najviše mi se svidja to što vip jahorina daje non stop informacije o stanju na jahorini. Extra., a ja vam se pridružujem u skijanju na vodi i kamenju . Dajte neki sajt da gledam vr prognozu a da nije oc- jahorina jer da su tačne njihove prognoze snijeg bi nas zatrpao evo već 2 dana . Ljuuudiii ima li snijega i zasto ne ? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
je da nije pouzdan sajt ali obecava za kraj mjeseca www accuweather com
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
appendix68
|
Nevjerujem da ima sta vise da se kaze sem toga sto i sam vidis ovdje. Sve zice sem Poljica i Olimpika NISU radile, to ti sve govori. Ma sta me briga, od sada se bacam u travarstvo.. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
metrobg
|
Ćao ljudi. Iako sam jutros kukao, mogu vam reći da sam kolima otišao do olimpika. Kakvo oduševljenje kad sam video da ima po 4-5 ljudi u redu. Staza fantastična, nema leda, nema kamenja i nema početnika. Dođe mi da poželim još neki dan da ne rade sedešnice kako ne bi svi mogli da se dovuku do olimpika. Inače danas je nakon 5-6 sati praškastog padanja ukupno je palo oko 1.5 cm snega. Ko voli tvrde staze, može se skijati. Ko slabo skija definitivno mu nije mesto ove godine na jahorini. Inače najbolji sajt za vreme je: http://www.snow-forecast.com/resorts/Jahorina/3day/mid
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Pakaa
Novi član

|
Nemoj se navuć na nešto gore ne daj boze na .....snijeg 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
da ovo je najbolji sajt samo sto daje za samo 3dana unaprjed...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stara
|
u zagrebu pada kiša.. nadam se da se to do brda pretvorilo u snijeg!! subota je blizu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Pakaa
Novi član

|
Ako bude snijega noćas neka mi javi da znam da li da pakujem ili ne kofere. Ako pada javljajte
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gabrijelos
|
Bio sam prosle godine u 3mj na jahorini kad je bilo oko 20cm snijega i sunce oko 5C (naravno nece valjati ako ce biti 10 dana takvo vrijeme) Skijalo se sasvim normalno
Spakujte kofere, nemojte puno ocekivati i dobit cete mnogo zauzvrat
jedino preporucam nenosite svoje skije nego ih iznajmite za sitne pare pa vas boli briga jel ima leda i kamenja i naskijat cete se sigurno
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Bio sam prosle godine u 3mj na jahorini kad je bilo oko 20cm snijega i sunce oko 5C (naravno nece valjati ako ce biti 10 dana takvo vrijeme) Skijalo se sasvim normalno
jedino preporucam nenosite svoje skije nego ih iznajmite za sitne pare pa vas boli briga jel ima leda i kamenja i naskijat cete se sigurno
Ovo je tacno,jedina cena je to sto unistite opremu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
scooby^doo
|
Znachi... stanje je loshe... shto se ViPovaC ne oglasi... on zna najbolje... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Znachi... stanje je loshe... shto se ViPovaC ne oglasi... on zna najbolje...  Moze i Josip Broz da ustane iz groba pa ce ti reci isto...stanje je lose 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stara
|
iznajmiti skije??? pa ti poslije masno naplate oštećenje.......... netko se prije bunio na taj problem u ski rentalu!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|