stranica: [1] 2 3 ... 17
|
 |
|
Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 3.dio (Pročitano 17012 puta)
|
|
vip-jahorina
|
Molim Vas da iskljucivo pisete o stanju na Jahorini. Sve ostale teme nemaju veze sa stanjem na Jahorini.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
trenutno na jahorini je ruzno vrijeme, malo magle, malo vjetra, ali prije svega ruzno vrijeme. U iscekivanju snijega, najavljuju ga vec od jucer, ali mi nismo dobili jos snijezni alarm. Sve nove informacije bice objavljene na forumu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
ko "paducka" neki snijeg. gledam kroz prozor, odnosno nas par i samo se cuje "hoce li zapadati ili ce stati..."
edit 13.51: vec par minuta pada intenzivnije, prilicno intenzivno !!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
metrobg
|
Eve vratih se sa staze. Uopšte nije loše. Iako od dole nije delovalo baš dobro, kad se popneš žicom na vrhu je super. Izgleda da su staze ove godine stvarno dobro spremljene, pa čak i oko 2-3 kad se sneg rastopio može fino da se skija. Kamenja ima u tragovima, posebno u odnosu na prošlu godinu kada je bila katastrofa. Sneg pada, iako je vlažan, ali se čini da će tokom noći preći u pršić. Pri vrhu planine je dobro napadalo. Juče jeste padala kiša od 3-5, tako da je preko noći sve zaledilo.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
neca
|
ja sad sa staze,pada i to fino trebalo bi do ujtro da se pokriju sve mrlje na stazama!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
Sanjin
Novi član

|
Dali mi netko može reći šta se za drugu godinu planira sa žicama od 06.01-12.01 bio sam na Jahorini već treću godinu ,ali ako i sledećih godina budu ovakve gužve (na žicu sam čekao i po 30min)mislim da više neću dolaziti, ovo je katastrofa. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
sad za sad postoji informacija da će se postaviti novi četverosjed trasom jednosjeda na Poljicama al ovo nije sto posto provjerena informacija. O svim promjenama i aktivnostima koje se dešavaju na Jahorini bićete blagovremeno obavješteni putem ovog foruma kako sada tako i tokom ljeta.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
|
|
ziponja
Gost
|
Da li i dalje pada?  Pada, pada, pada vlada !!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
atymen
|
redovno..ili samo onako radi reda..i? jel je bar dovoljno hladno,da bar i to sto pada ostane
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
atymen
|
aj neko da kaze neku dobru vest..jel pada sneg jos uvek?..vidim da ga najavljulju skoro tokom cele nedelje..pozzz
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ziponja
Gost
|
sasav ili VIP su sad gore, pa ce oni vjerujem postati stanje veceras. Ja sam sisao u Grad pa sad ne znam. Padalo je kad sam bio gore
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
atymen
|
vazi,druze..a u sarajevu plus 5..:-))
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ziponja
Gost
|
da . Kad sam se vratio odozgo bilo je +9.Ali na Jahorini narocito iznad 1600 m je bilo oko nule. Gornji dio je skroz dobar. Rajska posebno. Obzirom kakvo je stanje sa snijegom. Ratraci su krenuli oko 16 sati da sredjuju staze. Ne znam jesu li dobili najavu snijega ili je redovno stanje.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
atymen
|
pa da i ovde u novom sadu preko 5c...pa rajska je i najopterecenije staza po meni..mozda i najpopularnija..i ja sam na jednoj kameri video ratrake kako rade..pa najavili su sneg..ali mislim da svaki da oni sredjuju staze..ma samo da se moze skijati..cele godine cekamo tih nedelju dana..zamisli da dodjemo gore..i onda ceo dan sedimo po kaficima..samo da bar malo napada do subote..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1] 2 3 ... 17