stranica: 1 [2] 3 4 ... 17
|
 |
|
Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 3.dio (Pročitano 13072 puta)
|
|
ziponja
|
Koliko se ja rezumijem u to , ovih dva tri dana ( do PETKA ) IMA DA PADA
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
metrobg
|
Evo jutarnjeg izveštaja. Noćas nije padao sneg, ali petarde vala jesu. Inače ovo što piše 30 cm je verovatno iz podnožja pošto već od šatora na gore ima preko 50 cm snega. Staze su super za skijanje, posebno pre 12 kada izađu penzioneri. Gužve su nenornmalne na poljicama ali na ogorjelici nema redova. Temperatura se vrti oko 0 celog dana i ne topi se previše, posebno zato što nema sunca.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
srdjanbu
|
Hvala ti metrobg nista bolje od dobrih svezih jutarnjih informacija.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Evo jutarnjeg izveštaja. Noćas nije padao sneg, ali petarde vala jesu. Inače ovo što piše 30 cm je verovatno iz podnožja pošto već od šatora na gore ima preko 50 cm snega. Staze su super za skijanje, posebno pre 12 kada izađu penzioneri. Gužve su nenornmalne na poljicama ali na ogorjelici nema redova. Temperatura se vrti oko 0 celog dana i ne topi se previše, posebno zato što nema sunca.
Potpuno se slazem sa tobom,ovo je realan izvestaj sa Jahorine ovog vikenda.Poz
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Je ;Dli ova razlika od 30cm do 50cm od petardi ili...?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
pozdrav,Ziponja,da li je danas bilo kakve akcije na Jahorini...jesi li skijao?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Danas nisam isao.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
gagi
|
obaveze ili nestašica snega...biće bolje... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
MRME,DRUŽE PA GDE SI TI...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Pa evo me druze Gagi,bio malo na skijanju ovih dana.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Ogi
|
A meni rekli "nema guzve na Jahorini kao na Kopu" ... Kada sam poslednji put bio na Kopu, pre 10 godina, po pola sata sam cekao na zicaru... ono, varijanta tuca za mesto... nadao sam se da je ovde drugacije...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Sarayka
|
cao raja,nadam se da je ovo s 50centima na vrhu istina kako sutra idem da malo prosetam svoje 'omni lite' kad obavim neke konsultacije (mora i da se zaradi neka lovica)... ako bog da gore sam oko keca, pa do pola 4 - ne zalim se obzirom da je radni dan  seeya Lp iz Sa
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
neca
|
ma ljudi ne panicite bice snijega i sad skijanje nije uopste toliko crno moze se skijat samo je pri dnu malo crnjak al moze se fino zaobici!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Sarayka
|
hvala na update-u u panici nismo, još  ugodno nam skijanje
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
srdjanbu
|
Da li je ovo sneg padao preko noci,mrelje na stazi mi nekako izgledaju belje.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 [2] 3 4 ... 17