Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 3.dio (Pročitano 16952 puta)
|
|
tihanat
|
Molim da pisete ima li kise, snijega...mnogo mi znaci.Najavili su kisu! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
Pedja
|
Kakava je situacija danas ?Da li ce padati snijeg? Dolazimo u subotu, cekajte nas!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
tihanat
|
ova tema ce propasti  ...niko nece da pise kakva je situacija...da znamo sto da ocekujemo...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
metrobg
|
vidi http://www.jahorina.org/forum/index.php/topic,429.30.html
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
Ogi
|
Mislim da bi osoba koja je pokrenula ovu temu trebalo svaki dan da pise o vremenu na Jahorini jer je u toj prici a mozda je cak i tamo lokacijski. Vidim da je svaki dan prisutna na forumu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
Mislim da bi osoba koja je pokrenula ovu temu trebalo svaki dan da pise o vremenu na Jahorini jer je u toj prici a mozda je cak i tamo lokacijski. Vidim da je svaki dan prisutna na forumu.
http://www.jahorina.org/vrijeme.php ako nije dovoljno recite šta vam još treba ..... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Skijanje se brzo uči slomiš nogu i sjediš kući !!!!!!!!!
|
|
|
doki
Novi član

|
Pedja nisi jedini koji dolazi u subotu,ali kad cujem kakva je situacija da li uopste da idemo....ma valjda ce biti snega.pozzzzzzzzz
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
ma nista se ne desava, sve isto, hladno, cekamo novi snijeg. staze nisu lose. ima boljih i losih djelova.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ricco
Novi član

|
Kakve sam j.... srece! Prvi put na snijeg 19. u Kosuti. Hoce li ovo sunce sto je najavljeno i + 6c otopiti snijeg?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stara
|
Halo VIP???
Dolazimo u subotu!! Šta je sa Skočinama?? da li je uklonjen kvar, vidim da ne radi od kad je bio zastoj??
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
metrobg
|
Divne vesti. Palo je 5 mm snega. Napolju je toplo pa se topi. Dvosed ne radi zbog vetra i magle, a poljice tanjirić se blago pokvario. Ako proradi info, možda saznamo da li bilo šta radi, pa da eventualno odemo kolima do olimpika.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
YETI
|
Sad sam sam se cuo sa prijateljima na Jahorini i rekose da nesto paducka. Sitno, ali pada. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Zipionja kakvo je stanje gore,imali kakvih dobrih vesti?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |