stranica: [1] 2 3 ... 6
|
 |
|
Autor
|
Tema: Sta se desava sa snegom bre? (Pročitano 4779 puta)
|
|
Ogi
|
Cao ljudi, Smorio sam se samo tako, sneg se izgleda neumoljivo topi. Pre desetak dana sam na ovom sajtu gledao i bilo ga je 50cm, pre 2-3 dana 35cm a vec danas vidim da ga ima 30cm sto je smesna kolicina snega za skijanje i za jedno lepo zimovanje. Trebalo bi da idem 16. Februara i ubicu se kao siroce ako odem prvi put na zimovanje posle 10 godina a ne bude snega!!!  Sta mislite, da li ce se situacija do tada promeniti i u kom smeru?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
appendix68
|
Po zadnjim informacijama snijeg trenutno pada. Neki kazu da ce ga dosta napadati ove sedmice. I ja trebam 19. gore, valjda ce biti ok. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
scooby^doo
|
i mene zanima kakva je situacija sa snijegom? Pada li, je li padao, koliko ga ima? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ogi bice snega nemoj da brines.Ja sam juce dosao sa Jahorine i skijao sam,nije savrseno,al nije ni lose.Ima delova staza na kojima je dosta kamenja,al veci deo je pokriven snegom.Do februara ce biti padavina sigurno.Prosla godina nije mogla biti gora,pa se skijalo celu sezonu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
ne padneli do 1.02....ebem ti prognoze ...sve nesto suncano najavljuju...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
evo neke znacajnije padavine od 20.01...kolko je vjerovat... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Ogi
|
A je l' bacaju vestacki ?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Bacaju,naravno,u Italiji,Austriji i Švici...možda nešto doleti i do Jahorine...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
Bacaju,naravno,u Italiji,Austriji i Švici...možda nešto doleti i do Jahorine...
hahah....jaka ti ova....nema definitivno treba kupovati topove...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Ogi
|
Pa na Kopu su bacali i pre skoro 15 godina kada sam bio...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
legendo nemaju iz cega bacati nema topova....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Ogi
|
Pa dobro, ja samo kazem da su na Kopu pre 15 godina imali topove.  Zar ne mislis da je sramota za jedan takav skijaski centar i olimpijsku planinu da nema topove za vestacki sneg? Po meni je to tuzno. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
imali li ih mi, nego ih prodali vama i slovencima. bio rat kod nas, znas.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
neca
|
Pa dobro, ja samo kazem da su na Kopu pre 15 godina imali topove.  Zar ne mislis da je sramota za jedan takav skijaski centar i olimpijsku planinu da nema topove za vestacki sneg? Po meni je to tuzno.  Da tuzno je sto nemamo sniježne topove ,a tuzna je i činjenica da je ovde pre 15 godina bio rat i ostavio poslijedice.tako da ako su na Kopu bili topovi za snijeg pre 15. godina ,kod nas su pre 15 godina na Jahorini bili paravi pravcati vojni topovi!!!!!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1] 2 3 ... 6