stranica: [1] 2
|
 |
|
Autor
|
Tema: blic vesti (Pročitano 2959 puta)
|
|
|
|
supra
|
NIJE ŠALA Gagi se šali da daju nagrade za one koji ne prelaze 2km/h ali se ne šali kada kaže da su na ski stazi postavili radarRadar je postavljen na planini Andermatt (Švajcerska) a namjeravaju da ga u skorije vrijeme postave planine Zermatt, St Moritz i DavosOgraničenje brzine je 30km/h i ko ne bude poštovalo biće opomenut čak u nekim slučajevima novčano kažnjen i oduzimanjem skipass-a Tu akciju pokrenulo je zdravstveno osiguranje "SUVA"a razlog je 70 hiljada incidenata godišnje na ski stazama širom Švajcerske skijaši ne preostaje vam ništa drugo nego da sa stapića pređete na dasku, jer mi borderi poznajemo prečice i ne koristimo tablice
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Na dasku za peglanje,kad krenes na zimovanje povedes jednog bordera i imas gratis dasku za peglanje 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Mene interesuje da li traze prvu pomoc i sajlu za slepanje a predpostavljam da je trokut obavezan  A sta je sa vanrednim tehnickim pregledom? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Mene interesuje da li traze prvu pomoc i sajlu za slepanje a predpostavljam da je trokut obavezan  A sta je sa vanrednim tehnickim pregledom?  Alfa raspitaću se u Nedelju pa ću da ti javim  Ja sam već odvojio pare za kaznu, a prekršaj brzine ću da napravim oko 16:30 pa neka mi oduzimaju skipass ko ih . . . . .
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
supra,ti sa tvojim bordom moraš stalno da voziš "pod ručnom"... inače neće ti samo oduzeti ski-pass nego i bord,buce,jaknu itd.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Zamisli kada bi došlo do toga.. Znaš da razmišljaju na koji još način da daju kazne? Kada bi pročitali ovo što si napisao svašta bi moglo da se desi!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
ma da znaš,pošto smo se skoro zezali na račun radara na stazama,a sad se pojavljuju možda neko tamo i čita ovo što pišemo....psssst 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
YETI
|
Kad nam pocnu drotovi iskakati iz sume, sreca pa se uvijek mozes dogovoriti 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
ponekad da,ali češće NE... ja sam čak nekoliko puta prošao samo sa opomenom... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
ma da znaš,pošto smo se skoro zezali na račun radara na stazama,a sad se pojavljuju možda neko tamo i čita ovo što pišemo....psssst  Nadam se da ne čitaju, jer ima da zarate, a nikad nisu ratovali 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
vidiš koliko su zaostali za nama...njima je tek sada lepo,a ovde je tako bilo pre 20-tak godina
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
gagi
|
ma ne sekiraj se,dođi na Jahorinu,posle dva-tri spusta pokidaćeš na kamenju kantne i bord ima da ide kao puž golać... možda dobiješ i nagradu kad se vratiš kući(2 km/h ha,ha)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa