stranica: 1 [2]
|
 |
|
Autor
|
Tema: blic vesti (Pročitano 2077 puta)
|
|
Buby
|
koja glupost a kako da ja znam kojom brzinom idem, pa nemam kilometar sat kao auto!! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
supra
|
koja glupost a kako da ja znam kojom brzinom idem, pa nemam kilometar sat kao auto!!  Tačno, nisam o vome razmišljao 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
|
|
supra
|
Danas oko 10:30 u Sestriere (italia) desio se inciden u kojem je povređeno 18 osoba! Naime, velika kabina Pattemouche-Anfiteatro kojoj na stanici pri zaustavljanju nisu radile kočnice, slažno je udarila u zaštine gume i tako iskočila sa čelične sajle. Velika kabina u koju može da stane 60 osoba, napravljena je 2006 godine koju je pravila firma Poma Italia za zimsku Olimpijadu koja je se održala u Torinu. Polazna stanica se nalazi na 1600 metara nadmorske visine, a zustavlja se na 2100 metara nadmorske visine, i duga je 2500 metara. Sve u svemu dobro se završilo, jer nema teže povređenih. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
ne daj boze da se kod nas desilo, svi bi od juge, olimpijade, oc , vip-a bili krivi.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
dadot
|
upravo tako, mislim da si zato i stavio ovaj nemili dogadjaj koji se desio. Pa samo steta sto ovo mozda nece procitati svi oni koji su previse osudjivali kvar na praci. pa ljudi uvjerite se da se jos veca s..nja desavaju na savremenijim zicama nego sto je jahorina
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
U Novom Zelandu palo 30 cm sviježeg snijega i ljudi se uveliko skijaju da čovjek ne povjeruje  
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|