stranica: [1]
|
 |
|
Autor
|
Tema: sezonski ski psić 2008 (Pročitano 1107 puta)
|
|
Sarayka
|
rekoše mi da onaj koji se pazari na jahorini (480+10km) ne vrijedi i za bjelu/igman. - a ja ga već pazarila.... JE LI TO MOGUĆE??? merci na obavještenju unaprijed
Lp iz Rajvosa
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
dadot
|
pa ja sad ne znam, ali koliko sa sjecam da u cjenovniku za ski pas i ne pise da sezonski vrijedi na ostalim planinama
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
na sezonskom ski-passu stoji samo ime i prezime,slika,datum kupovine,sezona u kojoj važi i oznaka uzrasta korisnika,nema oznaka za koju planinu važi...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
gagi
|
pa logično... kada bi važio na Bjelašnici ili Igmanu neko bi mogao da prigovori zašto ne važi na Kupresu ili nekom drugom skijalištu u BiH,pa ljudi nije to ribolovačka dozvola(čak ni one ne važe u celoj zemlji jer postoje posebni reviri)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Sarayka
|
pa logično... kada bi važio na Bjelašnici ili Igmanu neko bi mogao da prigovori zašto ne važi na Kupresu ili nekom drugom skijalištu u BiH,pa ljudi nije to ribolovačka dozvola(čak ni one ne važe u celoj zemlji jer postoje posebni reviri)
nije logično kad sve to spada u olimpijske planine nego nas opet dijele hebem im sve nije frka u lovi ali jeste u principu možda ću da pređem na tačkice n aredne sezone i koliko se sjećam prije 90ih nisu dijelili pass za jahorinu posebno od bjelke i sl baš sam popizditis
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Sarayka
|
samo na Jahorinu vazi
oki hvača na infosu to mi je još neko rekao da je zicer tak hvala i drugima na hilfe pozdrav
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: [1]