stranica: 1 [2] 3 4 ... 38
|
 |
|
Autor
|
Tema: Prva Kafana - Zatvorena - Closed - Fermé - Chiusa - Geschlossen (Pročitano 15015 puta)
|
supra
Gost
|
E ovako  VIP je dosao sinoc i zakljucao nam kafanu ali su bili dobri i otkljucali nam drugu.VIP-ovci naravno da cemo biti dobri i mi nismo nikada vredjali,psovali,svadjali se a kada i uputimo kritiku siguran sam da nas niko ne uzima za ozbiljno i siguran sam da misle da se javljamo iz kakve institucije za mentalno obolele.Jedino ste vi sinoc provocirali  jer kako drugacije objasniti da ste nam pisali kako idete u Lavinu pa u Peggy do 5-6 ujutro a mi svi kucama sedimo i nestrpljivo cekamo da dodjemo gore.Neka,neka dolazimo i mi gore pa cete morati hodati po kafanama zajedno sa nama  Direktorice,bas ti hvala sto si mi pozelela onaj skuter.Ja sam to svatio kao poziv i eto mene vec pocetkom leta na kafu i tu voznju skuterom.Divna si,sta drugo reci  Jutros sam se cuo sa Perom D. i on me zamolio da vise ne objavljujemo njegove slike.Kaze da je prosle godine ima neprijatnosti jer je neko objavio(on kaze da je fotomontaza) njegove slike sa 4 svedjanke detlica u Lavini kako im objasnjava sistem karving skijanja i zena ga je isterala iz kuce.Nakon dugih i teskih pregovora se vratio kuci pa je eto zamolio bez slikanja  Tako je Alf. Što se tiče kritikovanja, ja ću i dalje kritikujem, kao do sad, za njihovo i naše dobro  Ako @piV misli da sam ja protiv "Master Plana" ili Jahorine, grdno se vara, ali ja sam skeptičan tip i mislim da će brada da mi osjedi do tog ostvarenja  A što se tiče pljuvanja, ja nikada nikoga nisam pljuvao, niti ću pljuvat, ko je lud da pljuje na samog sebe? Šta ja onda radim na ovom Forumu? Na strani sam na Jahorine i razumijem ljude koji ulažu svoj trud da nama i njimai bude bolje, ali moraju malo da svate i nas... DOBRO DOŠLI U KAFANU 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Sumnjiv si mi Supra sto se tice ovog Master plana 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Supra,sta se radi?
Evo me... Šta ima? Smiju li se muvati curice u ovoj našoj kafani a da ne dobijemo neku kriglu u glavu  a Alf Samo treba zabraniti pristup mrmetu i sve će biti OK
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Supra,sta se radi?
Evo me... Šta ima? Smiju li se muvati curice u ovoj našoj kafani a da ne dobijemo neku kriglu u glavu  a Alf Samo treba zabraniti pristup mrmetu i sve će biti OK Naravno da je muvanje dozvoljeno a cak je i preporucljivo  samo jos ako se nekada i pojavi neka...a kakve smo srece moze samo naici kakva baba od 150 kila,bez zuba,da smrdi na stomakliju,gleda u pasulj,prdi dok hoda,nema jedno oko,ima istetovirano JNA na desnoj miski i naravno drvena noga.... a mrme je slucaj za posmatranje 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Sumnjiv si mi Supra sto se tice ovog Master plana  Jel da, baš sam se zakačio za taj Master Plan, zbog njega sam već offtopic Jedva čekam da se ostvari bar pola od toga što je zamišljeno  cijene neka idu u pm, a mi ćemo se opet nekako snaći, kao do sad
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Mrme je baš SLUČAJ, ali ga je bolje ne posmatrati  ha Ma nisu baš sve takve Evo ti direktorke, solidna treba (zauzeta) jazz nije loša, ali nam je okrenula leđa (mislim da je zauzeta) tihanat, treba provjeriti dali je uopšte žensko (zauzeta 99%) borderka (hm?) Mislim da je to kraj liste, a ako sam neku preskočio neka se slobodno javi
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Mrme je baš SLUČAJ, ali ga je bolje ne posmatrati  ha Ma nisu baš sve takve Evo ti direktorke, solidna treba (zauzeta) jazz nije loša, ali nam je okrenula leđa (mislim da je zauzeta) tihanat, treba provjeriti dali je uopšte žensko (zauzeta 99%) borderka (hm?) Mislim da je to kraj liste, a ako sam neku preskočio neka se slobodno javi Obrni okreni....sve zauzete  ostaju babe i Pera D. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Za sve je kriv Pera D.
EDIT: i mrme
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Za sve je kriv Pera D.
EDIT: i mrme
Kazem ti ja...svi su dobri ovde dok ne odu na skijanje a posle nam samo pozele kamenje,vodene skutere,ronjenje,kreme za suncanje  a mrme je krivac za sve sto je bilo i sto ce biti  A jesi li procitao od mrmeta jutros MORAM DA RADIM....hahahahahahaha pa mrme necemo tako u evropu 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
alfa
|
Da znas da lepse zvuci  a ako bolje razmislis bolje nego da pisemo o skijanju.Moglo bi nam se racunati kao provokacija ljudi koji idu sutra gore  Nego Supra kad si ti gore?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
a sta mislis da se tema zove KAFANA KOD PERE 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
ziponja dodro nam svratio šta ima care šta ćeš popit jel može (pogledaj sliku)
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHA e supra imas 10 ovakvih krigli za ideju.Sto se mene tice,uvek sam za stop ludje i polupane ideje 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 [2] 3 4 ... 38