Autor
|
Tema: Prva Kafana - Zatvorena - Closed - Fermé - Chiusa - Geschlossen (Pročitano 15016 puta)
|
|
alfa
|
Vise nego dovoljne ako se uzme u obzir koliko cekamo 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
|
ziponja
Gost
|
Radoznala i Jeca su tu , ali sute. Nema direktorke, Jazz, Marije itd . Stvarno , situacija postaje ozbiljna. Neki tihi bojkot sa njihove strane ili smo toliko super da nemaju rijeci .Ne mogu da dodju do daha !!! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Ziponja, sve si ih naveo, ali najnovijeg člana nisi  Ova radoznala nije baš nešto radoznala
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
ziponja
Gost
|
Ziponja, sve si ih naveo, ali najnovijeg člana nisi  Ova radoznala nije baš nešto radoznala To sam i ja primjetio. AMbiciozan nick, a 2 posta. Volio bih da je malo aktivnija. A Helena tek treba da se pokaze . Kako si Ti lave danas ??
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
supra
Gost
|
Laku noć svima... Marija....
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
supra
Gost
|
Ziponja, sve si ih naveo, ali najnovijeg člana nisi  Ova radoznala nije baš nešto radoznala To sam i ja primjetio. AMbiciozan nick, a 2 posta. Volio bih da je malo aktivnija. A Helena tek treba da se pokaze . Kako si Ti lave danas ?? Evo vidiš gore kako sam... uf..uf...  Laku noć
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
Dobro jutro svima! Supra.... 
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
radoznala
Novi član

|
dobar dan  ))) sa zakasnjenjem procitala por od juce otpozdrav svima, supra, ziponja, dobro sam, hvala na pitanju  )))
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill