stranica: [1] 2 3 ... 27
|
 |
|
Autor
|
Tema: Kafana - Zatvorena - Closed - Fermé - Chiusa - Geschlossen (Pročitano 9781 puta)
|
|
supra
|
Dobro došli
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Pivu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Pivu.
Stiže... Konobarica nam je na bolovanju, pa....
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
sasav
|
meni konbaricu
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
meni konbaricu

|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Dobro jutro narode... izvinjavam se forumaši što vam smetam-o, ali razumite nas.....  MARIJAAAAAAA
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
DOBRO JUTRO SVIMA...I ŠTO VIŠE SNEGA U NAREDNOM PERIODU!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Dobro jutro i od mene  moze jedna kruska i kratki espreso  a onda 30 cm snega hvala 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Šta ima? Šta se radi? Što ste se toliko nakačili na tu vikendicu Masa..  Maša... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Pobijego sam sa posla da bi se malo dopisivao sa Marijom  a nje nema 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Šta ima? Šta se radi? Što ste se toliko nakačili na tu vikendicu Masa..  Maša...  Mi bili tamo pre tri cetiri godine,to je pored m&m-a,ma nije upste tako lose.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Alfa ode nam ti sutra?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Šta ima? Šta se radi? Što ste se toliko nakačili na tu vikendicu Masa..  Maša...  Mi bili tamo pre tri cetiri godine,to je pored m&m-a,ma nije upste tako lose. Jesi vozio helikopter 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Šta ima? Šta se radi? Što ste se toliko nakačili na tu vikendicu Masa..  Maša...  Mi bili tamo pre tri cetiri godine,to je pored m&m-a,ma nije upste tako lose. Jesi vozio helikopter  Ma samo da mi je toplo i uredno,da ima kupatilo da se operes posle skijanja i negde da legnes,za ostalo me bas zabole,cuga i kafana i skijanje,najmanje sam u kuci.Ves masina mi stvarno nije neophodna.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|