stranica: 1 ... 3 4 [5]
|
 |
|
Autor
|
Tema: Okretanje jagnjenceta u smeni od 09.02. do 16.02.,prijavite se. (Pročitano 9116 puta)
|
|
patak
|
hm da je 16 znam da bi nas jos 3 bili gore s togo zalim van jako ljep provod a ako nista ja sam bar za pivo sa mrmo i sa vipom 16 bar da se upoznamo ako nista drugo  he
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Gola Voda 
|
|
|
|
supra
|
Gdje tacno i u koliko sati u utorak? Sutra krecem rano i ne znam hocu li imati tamo konekciju? Pozz....  U utorak, 12.2. od 9 sati ujutro da budu organizatori spremni i ispred vikendice M&M. Ako krenemo do 11 bice super. Moramo racunati na vremenske neprilike - snijeg, koji otezava pecenje i usporava (to nam se desilo na zadnjoj festi 25.12). Ako bi stavili janje u 11 na vatru, racunajte negdje oko 3-4 da bi moglo biti gotovo, ako bude sve u redu. Molba: svi koji zele doci da se jave meni ili mrmetu na PM (privatnu poruku) da bi smo znali koliko ljudi bi mogli ocekivati.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
goxon
Novi član

|
to supra lave, azuran si sa odgovorima ne moze se nista reci, vidimo se gore....pozz.. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Pedja
|
Vipovci kada se ovo peklo? Ja sam bio 14 dana ali ovo ne vidjeh
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Vipovci kada se ovo peklo? Ja sam bio 14 dana ali ovo ne vidjeh
JOŠ SE NIJE PEKLO! Koliko se puta mora pisati U Utorak, 12.2. od 9 sati ujutro ispred vikendice M&Mako se nešto u mađuvremenu nija izmjenilo
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
nixid
|
fak nema sanse da pobjegnem sa posla....sto bas u utorak...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Nemam pojma zašto u Utorak, pitaj one što su organizovali, neki razlog sigurno postoji
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Nemam pojma zašto u Utorak, pitaj one što su organizovali, neki razlog sigurno postoji
Pa 12 ti februar je u utorak . Zar ne ??
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
supra
|
Pa 12 ti februar je u utorak . Zar ne ?? Pa da
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
 |
Nevazece
« Odgovori #70 - objavljeno: 10 Februar, 2008, 21:00:04 » |
|
na zalost, momci koji su htjeli okrenuti janje, nisu bas bili najazurniji, te otpada cijela akcija. Samim tim zakljucavamao temu....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
stranica: 1 ... 3 4 [5]