|
supra
|
Šta je ovo kao da sam samo ja na ovom forumu zaljubljen?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
ne napadajte čoveka bez potrebe...kao da niko od vas nije u životu "zablesavio" za nekom devojčicom...pa još crnka...
Ma ne napadam ga. Naprotiv , drago mi sto je njemu fino.Ali sasd treba nesto uciniti jer "daleko od ociju , daleko od srca"
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
vip-jahorina
|
koliko ja znam marija je bila za NG na Jahorini?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
A Supra  ?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
supra
|
A Supra  ? Vidiš, a meni ništa nije rekla 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
Supru mislam da sam vidio negdje prije 2-3 sedmice 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Pa raspitivala se na forumu , istina o klopi, smjestaju, zicama itd .
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Pa raspitivala se na forumu , istina o klopi, smjestaju, zicama itd .
A MENI NIŠTA ne govori......
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Ma nije joj sada do toga. To je sve bilo prije nego se zaljubila u Tebe.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Ma nije joj sada do toga. To je sve bilo prije nego se zaljubila u Tebe.
Još nije rekla da se zzzzzz 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Ne mora ni reci. Cijeli forum , 1152 clana ukljucujuci i najnovije to vidi... Sve je jasno !!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
gagi
|
Pa dobro zar niste videli da se dobrovoljno javio profesionalni matičar...i još gratis...kuma i kumu imamo,a ostalo je lako...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Uopste ne sumnjam da ce odmah tako nesto izjaviti cim vidi ove postove. Jedino pitanje je da li je punoljetna, mislim moze li se preci na proceduru 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Uopste ne sumnjam da ce odmah tako nesto izjaviti cim vidi ove postove. Jedino pitanje je da li je punoljetna, mislim moze li se preci na proceduru  Bolje maloljetna (16-17god) nego neka baba (67-107god)
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|