Autor
|
Tema: Kafana - Zatvorena - Closed - Fermé - Chiusa - Geschlossen (Pročitano 9735 puta)
|
|
gagi
|
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Samo me zezajte, dok se osećam kao :
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
A trebalo bi da letiš...
|
3.jpg (14.85 KB - dohvaćeno 28 puta.)
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Sto su ti se nakrivili ovi borovi ??
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
gagi
|
fotograf se prepao da će biti ugažen...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
he he he
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
|
|
|
|
supra
|
Ne mogu više da kačim slike jer mi je dadoteka puna!!!!
Evo sta mi piše: Direktorij za prihvat datoteka je pun. Pokušajte sa manjom datotekom i/ili prijavite ovu grešku administratoru.
Ali ja sa administratorom nisam baš u najboljim odnosima, a moram da postavljam romantične sličice mojoj Mariji, kako ću sad?
Baš sam baksuz ili me neko namjerno provocira hm hm hm
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
vip-jahorina
|
ajde probaj sad. ocigledno si prevazisao max velicinu priloga (slika) koja nije nimalo mala. zamoli bi te da bar smanjis malo slike, kako nebi smo previse opteretili bazu podataka.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Bas sam se bio zabrino  kako bi sa Marijom bež ruža, crca.... zahvaljujem 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
možda ovako...
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
koliko ja znam marija je bila za NG na Jahorini?
A Supra  ? Vidiš, a meni ništa nije rekla  bila sam, bila, nisi me baš pratio  ali nema veze bilo pa prošlo
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija
|
Uopste ne sumnjam da ce odmah tako nesto izjaviti cim vidi ove postove. Jedino pitanje je da li je punoljetna, mislim moze li se preci na proceduru  Bolje maloljetna (16-17god) nego neka baba (67-107god) a sad je bitno koliko godina imam, a malo prije kad sam pitala za bigamiju to nije bilo bitno 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
marija