mrme
Gost
|
Bogami bice ova tvoja smena jos najbolja od pocetka sezone,da znas da ti zavidim,al ubrzo cu i ja gore.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Pobijego sam sa posla da bi se malo dopisivao sa Marijom  a nje nema  SRAM DA TE BUDE...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Bogami bice ova tvoja smena jos najbolja od pocetka sezone,da znas da ti zavidim,al ubrzo cu i ja gore.
Bice i sledece sedmice padavina tako da ce i tebi biti savrseno i neces morati nositi top sa sobom 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Bice i sledece sedmice padavina tako da ce i tebi biti savrseno i neces morati nositi top sa sobom  Haha a taman sam planirao da stavim kuku na auto posto je nemam,za svaki slucaj da zakacim top,al kad ti kazes da mi ne treba onda se necu maltretirati 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
De si Gagi,kupio sam skije,a mogao si lepo da zaradis pa da ti ne skupljaju prasinu.Il si odlucio mozda da predjes opet u skijase 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Biće njemu padavina kao da neki poludeli border "skupi" na stazi zbog onih komentara...ne znam samo ko je to nazvao "skupljanje" kad je to u stvari više "rasipanje" po stazi...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Biće njemu padavina kao da neki poludeli border "skupi" na stazi zbog onih komentara...ne znam samo ko je to nazvao "skupljanje" kad je to u stvari više "rasipanje" po stazi...

|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
sad pogotovo ne smem sa ovim rovitim kolenom...gledaću da dođem gore one sedmice kad budeš tu sa društvom...beše li to 02. do 09. februar?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Ja sam bio sve dogovorio sa Jahorinom da me saceka ovakva ove sedmice  ali za prijatelje cu srediti jos koju sedmicu i jos snega 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
I nesto se ne secam toliko losih mojih komentara o borderima,eto konkretno citiraj nesto sto je bilo upuceno borderima a da nisam u pravu.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
sad pogotovo ne smem sa ovim rovitim kolenom...gledaću da dođem gore one sedmice kad budeš tu sa društvom...beše li to 02. do 09. februar?
09.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Mislio sam na onu zabranu ulaska u halu... NEKA SU TI SRETNE NOVE SKIJE..I DA SE NAUŽIVAŠ NA NJIMA !! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
HEJ..IZGLEDA JE KRITIKA IMALA EFEKTA...SUPRA JE OFFLINE...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
HEJ..IZGLEDA JE KRITIKA IMALA EFEKTA...SUPRA JE OFFLINE...
Ma ofline je za nas al za Mariju ne verujem.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Misliš da je totalno iskulirao društvo...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|