|
supra
|
Dragi prijatelji, evo i ja zavrsavam i krecem na put.Hvala vam na divnom druzenju svih ovih dana a cim se vratim saljem detaljan izvestaj sa fotkama. Kad god budem pio krusku seticu se vas i nazdraviti u vase ime.Zivi bili i svi se naskijali ove godine  Srećan put druže 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Onill
|
a gdje idu?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
Pa na svadbu naravno...nisi pazio...očito
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
Onill
|
vi se zajebavate dok ja gledam hoce li koja pahulja pasti ili cu gore nositi motiku da okopavam oko hotela...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Koliko ljubavi u jednoj kafani PREDLŽAEM SLEDEĆE; Ziponja kum Mrme kuma Onill matičarka Direktorica stari svat Jazz zapišnicar Alfa rezervni matičar
GAGI konobar i svi ostali-pijani gosti na svadbi  Ej ljudi ja sam maticar u Banja Luci, pa se nudim besplatno. Al stvarno  A od sutra sam na Jahorini J.ga Mrme , ne pise ti se dobro. Cuj kuma !!! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
marija
|
ali ako bigamija nije dozvoljena onda nažalost niš od naše svadbe 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
ali ako bigamija nije dozvoljena onda nažalost niš od naše svadbe  Daj pusti sada pravna pitanja. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
marija
|
ljubav je jača od svih prava i pravila 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
TO SE TRAŽI...BRAVO MAKI
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Supra Ti si se stvarno uobrazio. Sta jedna zena napravi od onakog covjeka ,cccccccccccccc  ? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
supra
|
Sankanje nije loše, ali skije nikad  Ziponja 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Sankanje nije loše, ali skije nikad  Ziponja  he he
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
gagi
|
ne napadajte čoveka bez potrebe...kao da niko od vas nije u životu "zablesavio" za nekom devojčicom...pa još crnka...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|