Autor
|
Tema: Kafana - Zatvorena - Closed - Fermé - Chiusa - Geschlossen (Pročitano 9756 puta)
|
|
lady dy
|
Pozdrav svima lady dy, alfa, veverica, nixid, SILE, shaolin_master, Kole, Gogec, jahorina-rulez, njanja, zeljko1982, hunter, mrme, vanja8, HareMagare
jel ovo Supa??/
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Pozdrav svima lady dy, alfa, veverica, nixid, SILE, shaolin_master, Kole, Gogec, jahorina-rulez, njanja, zeljko1982, hunter, mrme, vanja8, HareMagare
Pozdrav i tebi,lom u kafani.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
jel ovo Supa??/ Supra,sad ces ga naljutiti 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Gde si Supra,kafana puna,kruske kolko hoces,izvinjavanja jos vise,iz kafane gologuzi i pijani na stazu,mrmetu daj povisicu jer se bas naradio 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
najbolej da ja idem iz kafane, samo nekoga ljutim
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Gde si Supra,kafana puna,kruske kolko hoces,izvinjavanja jos vise,iz kafane gologuzi i pijani na stazu,mrmetu daj povisicu jer se bas naradio  E svaka ti cast,e vala ako dobijem povisicu pola ti dajem 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Salim se,al si ti bukvalista.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
veverica
|
mrme radi na procenat....danas je zaradio 5 kruski tako sto je mirio mene i lady dy
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
mrme radi na procenat....danas je zaradio 5 kruski tako sto je mirio mene i lady dy
Krajcovo sam vam krusku,umesto 0.05 sipo sam 0.03 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
nemoj,ja se ne ljutim 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
veverica
|
ej,ej sada nam to kazes kada sam te pohvalila...mora da si pio onu razliku od 0.2 pa sad priznajes
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
ej,ej sada nam to kazes kada sam te pohvalila...mora da si pio onu razliku od 0.2 pa sad priznajes
Nisam,i razliku cu da vam prodam  ,mora se ziveti od neceg,a goste moram trezan sluziti
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
alfa
|
Sad ce nama Supra lepo da pusti spot onog lika pa cemo svi zapevati i popiti jos koju 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Sad ce nama Supra lepo da pusti spot onog lika pa cemo svi zapevati i popiti jos koju  Haha kod onog sto pada sneg 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |