Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 4.dio (Pročitano 17813 puta)
|
mrme
Gost
|
Znam da cu mnoge razocarati Razocarati???  Pa to radi dramaticnosti  Haha procitas prvi deo recenice i smoris se,i odustanes od druge polovine 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Ogi
|
Cek bre... morao sam opet da procitam... kazes, MECAVA ? Da li to mislis na SNEZNU mecavu ili na... jak vetar? Sto se i ne zove mecava doduse... 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Cek bre... morao sam opet da procitam... kazes, MECAVA ? Da li to mislis na SNEZNU mecavu ili na... jak vetar? Sto se i ne zove mecava doduse...  SNEZNA MECAVA
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
|
|
Ogi
|
Kakva je sada situacija, koliko sam skapirao ti si tamo? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
veverica
|
Jel jos pada?Koliko je cm napadalo?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Filipino
|
Sad je kasno,kad je pola gosti otkazalo.Propade mi ova smjena,al' nadam se da ce uskoro zapadati.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
gordon99
Novi član

|
Kakva je sada situacija, koliko sam skapirao ti si tamo?  Upravo sam se vratio sa Jahorine. Situacija je sledeca. Snega na Jahorini ima. Nije to ne znam koliko puno ali dovoljno da se skija. Ima puno leda ali da ga nema mozda skijanja ne bi ni bilo. Danas su staze bile puste. Skijanje samo na poljicama, zahvaljujuci ski liftu. Razlog tome je kao sto je vec receno lose vreme, jak vetar i magla. Poceo je sinoc i to posteno. Nadao sam se da cu i danas skijati. Jutros otvorim oci a ono duva jos jace a plus nema ni struje(sator). Tuga. Da rezimiram. Cim stane vetar, skijanje se nastavlja. Ako vetar i odnese sneg ipak ostaje onaj led koji sam spominjao.  Eto toliko od mene. Pozdrav
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
veverica
|
Javite kada stane vetar
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Ogi
|
@Gordon99 Cekaj, znaci tvoj rezime ne podrazumeva "sneznu mecavu" koju spominje Ziponja? Ja ne znam ko ovde koga, ali nesto definitivno nije u redu kada niko osim Ziponje ne podrazumeva tu navodnu "sneznu mecavu" a mi ovde crkavamo ocekujuci sneg. Niko se ne javlja.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
damijan
Novi član

|
ako je več neko na netu i da je na Jahorini neka, neka saopšti ima li friškog snjega ili nema dali još ima vjetra? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Ta osoba koja je izgubila svest na stazi je devojcica od 13 godina iz Novog Sada. Pala je i povredila bazu lobanje, trenutno je u Sarajevu gde se nalazi u komi i dise pomocu aparata, a lekari se bore za njen zivot. LJUDI NOSITE KACIGE!!!
U kakvom je stanju dijevojčica koja je pala? Stvarno je sramota da ljude više zanima da li duva vijetar ili koliko je snijega napadalo nego u kakvom je stanju dijete od 13 g.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
AzzazeL
|
Ziponja, da li je to bila mecava od nekih 10 min  Nece da napada ni ove godine.  Ja dolazim 16-og, i uvijek sam imao srece. Prosle godine sam dosao na baru i preko noci je napadalo 30-40cm  Valjda ce i ove godine isto!!! Ma neka ostane ovako - dobro je. Bio sam pretprosle sedmice i bilo je super, osim sto sam morao na totalnu reparaciju borda. Pozdrav svim Vipovcima iz Banja Luke.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ludi boarder:)
|
|
|
lala0212000
Novi član

|
Devojcica je prebacena helikopterom na VMA u Beograd a stanje joj je i dalje ne promenjeno u komi je i dise uz pomoc aparata. 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
viking-pa
Novi član

|
snega moze a i nemorada bude, ali zato dobre kruske na jahorini ima vazda.josh malo i stizemo.jahorino spremaj se! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |