Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 4.dio (Pročitano 17838 puta)
|
|
nixid
|
Možeš i vesti...pogledaj šta se dešava u Kini...zatrpao ih sneg  i snijeg cemo uvozit iz kine u pm 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Ogi kakva je situacija  ?? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
|
Ogi
|
Otkud znam, ja sam u Beogradu a ti na Jahorini. Ti meni reci! 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Otkud znam, ja sam u Beogradu a ti na Jahorini. Ti meni reci!  Ma ne to. Nego vidim "nerviras" se. Sto se Jahoerine tice sve O.K. Snijega ima dovoljno za dobro skijanje.Koliko ce potrajat to je drugo pitanje, ali mora i pasti nesto:Zar ne? 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
mrme
Gost
|
Mozda padne jos i nocas nesto,najavljeno je,pa cemo da vidimo.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Zip ne veruju ti da je sinoc bilo mecave,kazu Ziponja nesto sanjo,pa sam morao da ih ubedjujem da je padalo,al stvarno 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
podgora
Novi član

|
Zip ne veruju ti da je sinoc bilo mecave,kazu Ziponja nesto sanjo,pa sam morao da ih ubedjujem da je padalo,al stvarno  Ja sam se vratila juće sa Jahorine, mogu reći da sam svih sedam dana skijala, ali je istina da ima jako malo snijega. U subotu kada smo krenuli doma jako je puhalo, mala mečava i što je bilo snijegqa to je otišlo. Čujem da je padalo sinoć i drago mi je zbog toga jer bi voljela da dodjem bar još jednom. Ovaj put se javljam da pohvalim sve one koji brinu o stazama, jer ove godine (a dolazim već 3)se toliko trude da od ništa stvore nama bolje. Normalno da mi svi znamo da kritikujemo, ali poglledajmo kakvi smo mi skijaši kada po stazama bacamo boce i sve ostalo ...........
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
supra
|
Zip ne veruju ti da je sinoc bilo mecave,kazu Ziponja nesto sanjo,pa sam morao da ih ubedjujem da je padalo,al stvarno  Ja sam se vratila juće sa Jahorine, mogu reći da sam svih sedam dana skijala, ali je istina da ima jako malo snijega. U subotu kada smo krenuli doma jako je puhalo, mala mečava i što je bilo snijegqa to je otišlo. Čujem da je padalo sinoć i drago mi je zbog toga jer bi voljela da dodjem bar još jednom. Ovaj put se javljam da pohvalim sve one koji brinu o stazama, jer ove godine (a dolazim već 3)se toliko trude da od ništa stvore nama bolje. Normalno da mi svi znamo da kritikujemo, ali poglledajmo kakvi smo mi skijaši kada po stazama bacamo boce i sve ostalo ........... Od kada sam ja počeo kritikujem vidim situacija se poboljšava  A budale koje bacaju smeće po ski stazama treba strogo kažnjavati 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
veverica
|
situacija je krajnje zalosna po ovome sto cujem,al iskreno se nadam da ce pasti bar malo
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ko kaze da se vredno ne radi.
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
|
|
ziponja
|
Zip ne veruju ti da je sinoc bilo mecave,kazu Ziponja nesto sanjo,pa sam morao da ih ubedjujem da je padalo,al stvarno  Ne znam sta da Ti kazem Vidim da ima raje sto ne vjeruje. Sta mogu  Ali generalno ima nekoliko panicara koji iz sigurne udaljenosti ( he he ) bajaju kako je na Jahorini. To sto vjeruju ili ne vjeruju nece promjeniti stanje gore. Nije to moja privatna planina da lazem da ima snijega ili sl da bi neko dosao gore. Ja idem gore na skijanje i to je sve..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
situacija je krajnje zalosna po ovome sto cujem,al iskreno se nadam da ce pasti bar malo
Uzmi u obzir i ono sto je napisano a nije "zalosno".
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Zip ne veruju ti da je sinoc bilo mecave,kazu Ziponja nesto sanjo,pa sam morao da ih ubedjujem da je padalo,al stvarno  Ja sam se vratila juće sa Jahorine, mogu reći da sam svih sedam dana skijala, ali je istina da ima jako malo snijega. U subotu kada smo krenuli doma jako je puhalo, mala mečava i što je bilo snijegqa to je otišlo. Čujem da je padalo sinoć i drago mi je zbog toga jer bi voljela da dodjem bar još jednom. Ovaj put se javljam da pohvalim sve one koji brinu o stazama, jer ove godine (a dolazim već 3)se toliko trude da od ništa stvore nama bolje. Normalno da mi svi znamo da kritikujemo, ali poglledajmo kakvi smo mi skijaši kada po stazama bacamo boce i sve ostalo ........... Od kada sam ja počeo kritikujem vidim situacija se poboljšava  A budale koje bacaju smeće po ski stazama treba strogo kažnjavati  "i što je bilo snijegqa to je otišlo" Ma nema veze. Jednostavno nije istina..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
E neka si im rekao Zip,sire dezinformacije po forumu 
|
|
|
|
|