Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 4.dio (Pročitano 17841 puta)
|
|
veverica
|
ja na Jahorinu idem 8 put za koji dan,jako dobro je poznajem i situacija koju ovde predstavljate jer skroz nezadovoljavajuca.Nisam panicar vec realista.Naravno za to niko nije kriv,vec vreme
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
E neka si im rekao Zip,sire dezinformacije po forumu  Ma nije to . Ljudi treba da daju novac pa su i sumnjicavi. Ali panicariti ne treba i ne treba citati samo ono gadno . Ima ljudi pa napisu . Npr "ima jako malo snijega"  Sta to znaci . Koliko je to jako malo- Covjek da pomisli da ima 1-2 cm i da nema skijanja- A skija se od 15 novembra na Jahorini svaki dan . Ko panici procita : nema snijega, trava, nema skijanja, nema kruske, nema klope, nema nista. A u stvari mu se i ne ide gore ..
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
mrme
Gost
|
ja na Jahorinu idem 8 put za koji dan,jako dobro je poznajem i situacija koju ovde predstavljate jer skroz nezadovoljavajuca.Nisam panicar vec realista.Naravno za to niko nije kriv,vec vreme
Meni ce sad u februaru biti 5. put kako idem gore,i sit sam se naskijao svaki put,a nadam se da cu i sad,situacija uopste nije toliko nezadovoljavajuca.Slazem se da bi moglo biti jos vise snega,al sam se sit iskijao i na ovi 25-30 cm snega.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
ziponja
|
Meni ce sad u februaru biti 5 put kako idem gore,i sit sam se naskijao svaki put,a nadam se da cu i sad,situacija uopste nije toliko nezadovoljavajuca.Slazem se da bi moglo biti jos vise snega,al sam se sit iskijao i na ovi 25-30 cm snega. Ma da , to je poenta. Nema dva metra , ima stalno izmedju 50 i 25 cm . Pada ali malo . Medjutim staze su dobre, odlicne za snijezne prilike, nema kamena , leda ima ali se zaobidje bez problema . Osim toga ima i fine raje i drustva i pjesme i lijepih dana , a o dobrom skijanju da ne govorimo ... Mozda i zato sto raja odustaju, ne dodju pa nema guzve i sl. Neki dan sam napravio preko 20 zica za taj dan . Super.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsit ce karijeru u nizerazrednom Vratniku
|
|
|
podgora
Novi član

|
Zip ne veruju ti da je sinoc bilo mecave,kazu Ziponja nesto sanjo,pa sam morao da ih ubedjujem da je padalo,al stvarno  Ja sam se vratila juće sa Jahorine, mogu reći da sam svih sedam dana skijala, ali je istina da ima jako malo snijega. U subotu kada smo krenuli doma jako je puhalo, mala mečava i što je bilo snijegqa to je otišlo. Čujem da je padalo sinoć i drago mi je zbog toga jer bi voljela da dodjem bar još jednom. Ovaj put se javljam da pohvalim sve one koji brinu o stazama, jer ove godine (a dolazim već 3)se toliko trude da od ništa stvore nama bolje. Normalno da mi svi znamo da kritikujemo, ali poglledajmo kakvi smo mi skijaši kada po stazama bacamo boce i sve ostalo ........... Od kada sam ja počeo kritikujem vidim situacija se poboljšava  A budale koje bacaju smeće po ski stazama treba strogo kažnjavati  "i što je bilo snijegqa to je otišlo" Ma nema veze. Jednostavno nije istina.. Ako sam napisala da je otišlo, to jest da je vjetar odnio snijeg, ja nisam slagala jer sam krenula u 12 sati sa Jahorine u subotu, i ne lažem jer je istina, a takodje bih voljela da napada da bi svi mogli da skijaju. Ja sam i rekla da sam skijala svih 6 dana i zadovoljna sam.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
damijan
Novi član

|
Mi iz slo dolazimo bude li snejga ili ne. Jugo nostalgija je na višku, fešta se uvek nađe, Jahorina je zakon
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Cokie
|
Tako se govori. E ljudi na drugom vremenskom sajtu najavljaju da če nešto da padne ovih dana. Znate li šta?
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
veverica
|
Dobro Mrme onda super ako kazes da moze da se skija i da nije toliko nezadovoljavajuce....verujem da cu skijati,samo potajno zelim da padne jos snega i da svima bude onaj pravi osecaj 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Dobro Mrme onda super ako kazes da moze da se skija i da nije toliko nezadovoljavajuce....verujem da cu skijati,samo potajno zelim da padne jos snega i da svima bude onaj pravi osecaj  Ma slazem se ja sa tobom da fali jos snega za onaj pravi ugodjaj,al ko je stvarno zaljubljen u skijanje i ovakvi uslovi su odlicni.Jedva cekam vikend i nadam se kojem cm snega svaki dan.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
veverica
|
pa bas zato i dolazimo jer smo zaljubljeni u skijanje,nazalost samo na vikend ,nek potraje i to malo jos,ako vec ne pada,samo nek se skija
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
veverica
|
cm po cm dnevno...i bice ok
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
pa bas zato i dolazimo jer smo zaljubljeni u skijanje,nazalost samo na vikend ,nek potraje i to malo jos,ako vec ne pada,samo nek se skija
Pa nista onda se vidimo negde gore za vikend  i ne brini bice skijanja.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
nixid
|
nista skupljat pare za nadolazecu zimu i viva la Alpe gore vazdan ima snijega...
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
Kole
|
Dolazim 16 tog po drugi put.Nadam se da su ovi u pravu  http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=forecastfox&traveler=0&locCode=EUR|BA|BK002|JAHORINA&metric=1 Prvi put sam bio 3.1 - 9.1 prvi dan skijanje a posle svaki dan kisa.Ali taj jedan je bio fantastican
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Dolazim 16 tog po drugi put.Nadam se da su ovi u pravu  http://www.accuweather.com/world-forecast-15day.asp?partner=forecastfox&traveler=0&locCode=EUR|BA|BK002|JAHORINA&metric=1 Prvi put sam bio 3.1 - 9.1 prvi dan skijanje a posle svaki dan kisa.Ali taj jedan je bio fantastican Ti na Accuweather-u nisu nikad u pravu,pa zar nisi primetio da menjaju prognoze svaki dan,oni ne pogode ni za 3 dana,a ne za 15.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |