Autor
|
Tema: Stanje na Jahorini 2008 - 4.dio (Pročitano 17807 puta)
|
|
AzzazeL
|
Da ne govorim da sam vec cetiri vikenda bio gore, a idem i prve sedmice marta. Sta cu organizacija je najbitnija 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ludi boarder:)
|
|
|
|
nixid
|
radujem se ko malo dijete ili ti ga dete....neka pada da nas hoce zatrpat pa da ne mozemo ici na skijanje buhahaha
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Da ne govorim da sam vec cetiri vikenda bio gore, a idem i prve sedmice marta. Sta cu organizacija je najbitnija  Ma i ja sam bio tri vikenda i celu nedelju za novaka,i sad 09.02. idem na sedam dana,pa opet ne mogu da iscekam.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
nixid
|
Izgleda da je gore kijamet!!!  pa cim su kamere zaledile ili je jak vjetar ili je toliki minus da je sve poledilo ili je sve otislo u pm samo neka pada...da da ovo je zaludjenost 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
AzzazeL
|
Ma kada vidim da ovako fino pada, spremio bih se i za ovaj vikend  , ali bi mi rekli da sam onda stvarno lud, a ne zaludjen 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
Ludi boarder:)
|
|
|
mrme
Gost
|
Ma radi jedna kamera,takva je magla da se nista ne vidi.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
A temperatura je oko nule.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
nixid
|
koja radi kad obadvije pokazuju 10:41  ...mrme moj mrme 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
koja radi kad obadvije pokazuju 10:41  ...mrme moj mrme  Nixid moj Nixid,pa nisu to jedine kamere na netu,imas pretrazivace na netu pa pokusaj malo,mozda ti se posreci 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Temperatura u 13h je 2 stepena po Celzijusovoj skali.
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
Ma kada vidim da ovako fino pada, spremio bih se i za ovaj vikend  , ali bi mi rekli da sam onda stvarno lud, a ne zaludjen  a gdje gledate  ? hocu i ja ....
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
nixid
|
ova stranica je top i jedina..hajmo sad pohvale molim  ...mrme ispricavam se do mene je
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
Ma kada vidim da ovako fino pada, spremio bih se i za ovaj vikend  , ali bi mi rekli da sam onda stvarno lud, a ne zaludjen  a gdje gledate  ? hocu i ja .... Sve ti je napisano,samo citaj 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
mrme
Gost
|
ova stranica je top i jedina..hajmo sad pohvale molim  ...mrme ispricavam se do mene je Haha,saznaces ti jos stogod ako se budes druzio sa nama 
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
lady dy
|
Ima na go2jahorima.com
isla samna -ovo-...jel to toliko pada snijeg da se nista ne vidi/?!!!!
|
|
|
|
|
Prijavljeno
|
|
|
|
|
 |